in

TAJNI LJUBAVNI HOROSKOP: KAKO ĆE SE ON PONAŠATI PREMA TEBI U LJUBAVNOJ VEZI

OVAN

Oni su skloni tome da sasvim naglo odluče s kim žele vezu, impulsivno se upuštaju u emotivne odnose. Problem nastaje u onoj fazi kada prvobitna strast s partnerom počne da se gasi… Ukoliko im ne uspe da „ožive“ strasti, lako mogu prekinuti vezu. Njima je neophodno da u vezi uvek osećaju jak impuls, želju i da odnos bude dinamičan, jedino tako može trajati.

BIK

Bikovi vole duge i ozbiljne veze iz prostog razloga – vole stabilnost i uvek žele da znaju na čemu su. Njima je veoma važno da im partner bude veran i da veza bude ozbiljna, pa makar im i bilo malo dosadno zbog toga… Ukoliko se u nekom trenutku strast ugasi, svejedno teško prekidaju veze, jer ne vole promene.

BLIZANCI

Blizanci su po svojoj prirodi veoma promenljivi. Vole da vole i maštaju o ljubavi, ali sa druge strane isto tako veoma lako mogu da promene i mišljenje i emocije. Oni često vole da izazivaju ljubomoru partnera flertujući s drugima, samo kako bi se malo poigrali. Njima je važno da im u vezi bude zanimljivo i da s partnerom imaju dobru komunikaciju. Ako nešto od toga nedostaje, lako vas mogu zameniti…

RAK

Rakovi su jedan od najemotivnijih znakova, ali isto tako umeju da budu i pomalo podmukli. Oni su jedan od najidealnijih kandidata za ozbiljnu vezu, jer vole emotivnu sigurnost. Međutim, isto tako dugo umeju da pate i trpe u lošim vezama, jer ne umeju da raskidaju.

LAV

Lavovi imaju snažno i vatreno srce zbog kog su u stanju da vole do srži. Međutim, pre nego što pronađu „pravu“ osobu mogu imati više različitih veza, biti čak i prilično promiskuitetni. Kada se stvarno zaljube, onda neko vreme razmišljaju o sledećem koraku jer se u dubini duše plaše da ne naprave grešku ako se previše vežu. Kada Lav želi nešto ozbiljno, on će vam to jasno pokazati.

DEVICA

Device su veoma promenljive… U suštini žele emotivnu stabilnost, vole da imaju ozbiljnu vezu, ali ako slučajno naprave pogrešnu procenu, pa kod partnera primete brojne sitnice koje im smetaju, lako ga mogu zameniti. U suštini, ispod spoljašnjosti kojom pokazuju ljubav prema udovoljavanju drugima, ovaj znak na prvom mestu uvek ugađa sebi. Zadržaće se u ozbiljnoj vezi sve dok to njima odgovara.

HOROSKOP OTKRIVA 100% TAČAN NAČIN KAKO DA SAZNAŠ DA LI MU SE SVIĐAŠ

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. APRIL 2020: IMAĆETE POTREBU ZA VIŠE BLISKOSTI I RAZGOVORA O VAŠOJ BUDUĆNOSTI