in ,

TAMAN KAD SI GA IZBACILA IZ SVOJIH MISLI: ZAŠTO TE BIVŠI PONOVO ŽELI

Znamo da ste se pitale, zato smo pronašli 4 razloga zašto bivši dragi ponovo kuca na vaša vrata.

Najslađe je zabranjeno voće

Svi se mi se često nađemo u situaciji da pomislimo: “Moram to da imam!” Problem se javlja kada to nešto ne možemo da vratimo. Kada smo bili deca, zavideli smo deci koja su imala bolje igračke i želeli smo ih baš zato što ih nismo mogli imati. Isti koncept – muškarac shvata da vas više ne može imati i on ne voli taj osećaj.

Tada se najčešće javlja s idejom da može da popravi stvari. Budite sigurni da se ništa drastično nije promenilo u njegovom životu, već je reč o najobičnijem impulsu.

Privuklo ga je koliko vam je dobro bez njega.

Muškarci obično smatraju da nijedna žena ne može tako lako da krene i nastaviti dalje. Kada primete da je malo kasno za pomirenje, obavezno se javljaju. Pogotovo nakon što ste ga izbrisali s društvenih mreža, muškarac će se oseća zapostavljeno i zaboravljeno jer ne čini deo vašeg života – pa ni na internetu. Tada obično shvataju da život ide dalje i da su imali svoju šansu.

 

Nova ljubav ipak nije ispala kao što je zamišljao

Kako vreme prolazi, muškarci uviđaju da druga osoba koju su izabrali nakon vas nije ono što su zamišljali. Nakon ljubavnog zanosa koji obično kratko traje, oni bolje uviđaju realnost. Kada se probude, počinju da vas zovu, izvinjavaju se i žele novu šansu. Očito, sve žene se u tom trenutku osećaju besno jer je pokušao da ih zameni drugom. Naravno, on više na zaslužuje vaš trud, energiju i vreme, ali budimo realni, oboje ste napravili greške.

Jednostavno uspeva da vas preboli. Posle svakog raskida, svaka žena je povređena i teško se nosi s tim prelomnim trenutkom u životu. Ipak ubrzo skuplja svu hrabrost i odlučuje da  nastavi dalje. Kada shvati da je kraj, ona definitivno stavlja tačku i počinje da bude dostupna za druge muškarce. To je jasan znak da je nastavila dalje. Muškarci se mnogo kasnije osveste i shvataju vašu vrednost – i to da ste nazamenljivi. Iz tog razloga se javljaju jer žele da dobiju još jednu šansu.

Boli ga što vam više nije najvažniji

Kada počnu da špijuniraju i kopkaju po vašim profilima i kada shvate da uživate u životu, oni žele da poremete vašu sreću i zadovoljstvo. Oni ne mogu da prihvate činjenicu da ste sada otvoreni za nove mogućnosti i poznanstva – i da ih neko može potencijalno zameniti.

Obično sve žene nakon raskida uspevaju bolje fs vide realnu situaciju u vezi i shvataju da su zaslužile nešto mnogo bolje. Muškarca koji će ih činiti srećnom i koji će ceniti svu posebnost koju ona poseduje. Što pre to žena shvati, bivši više nije u centru pažnje. To znači da je skinut s vrha pijedestala. Znajući to, on  želi da se vrati po svoje.

KOJI SI TIP ŽENE PREMA HOROSKOPU: OVAN SPONTANI TIP, LAV IMA VELIKO SRCE

6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU