in

TIBETANSKI HOROSKOP: OTKRIJ SVOJU KARMU I KROZ ŠTA ĆEŠ SVE PROĆI U ŽIVOTNIM RAZDOBLJIMA

Poslušajte šta o vama kaže horoskop Tibetanaca. Kakva vam je karma po njihovom vjerovanju! Tibentanski horoskop uglavnom se bazira na tome što ste bili u prošlom životu. Ovaj horoskop vam ujedno otkriva i karakteristike i osobnost sadašnjeg života i objašnjava kroz što ćete sve proći u raznim životnim razdobljima.

Ovan – 21.3. do 20.4. – reinkarnacija

U životnom ciklusu znači prošle živote. On je herojski zmaj koji se bori protiv unutrašnjih demona i spoljašnjih iskušenja. Ima energiju i agresivnost Marsa. Bjezi od monotonije i razmišljanja. Trebao bi raditi u drustvenim zvanjima kroz koja moze poboljsati sebe i modificirati egocentricnost.

Karma: treba živjeti u sadašnjosti, sagledati svoj unutrašnji život, meditirati, pronaći veselje, podnijeti život i kada nije ružičast. Treba zaboraviti neuspjehe i gledati naprijed. Tako će se doseći tajni ključ svemirskog mira.

Bik– 21.4. do 20.5. – stvaranje duha

Predstavlja rast, shvatanje mudrosti. Štiti ga Venera, zemaljska ljubav, majka ljepote i umjetnosti. Stvara sigurnost jer ima iskustvo prošlih života, ali stvaranje duha pokreće kontaktiranje s unutrašnjim životom.

Karma: akcija ne zavisi od posla nego od psihe. Vatrena priroda krije nesigurnost. Bikove ne motivira sigurnost nego sumnja. Konzervatizam mogu pobijediti kontroliranjem svoje energije. Samo tako naci ce unutarnju sigurnost.

Blizanci – 21.5. do 21.6. – psihička i duhovna evolucija

U životnom krugu predstavlja saznanje i inteligenciju, dualizam: duhovnu evolutivnu svijest i zemaljsko poznavanje stagnacije. Kundalini, energija koja se nalazi u karlici, treba uspostaviti sklad dualizma. Dominira Merkur, zbog čega je društven, monden, spretan, ugodan, pažljiv, znatiželjan, pokretljiv, inteligentan, lažljiv, nestalan, ima dobru memoriju ali ništa ne privodi kraju. Iako osjeća potrebu da se razvije duhovno, nikad neće naći mir.

Karma: nestabilan je, oscilira u raspoloženju. Ako u ostvarenju velikih ciljeva ostane realan, moći će da savlada kontradiktornost. Treba meditirati, odlučiti se, solucija problema je bliža nego što izgleda.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. NOVEMBAR 2019: NEKI TERET S KOJIM ĆEMO MORATI DA GURAMO KROZ DAN, UZ JAK OSEĆAJ SAMOĆE…

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. NOVEMBAR 2019: UKOLIKO STE SLOBODNI, MOŽETE UPOZNATI NEKOGA KO ĆE VAM SE VEĆ NA PRVI POGLED DOPASTI…