in

TIBETANSKI HOROSKOP: OTKRIJ SVOJU KARMU I KROZ ŠTA ĆEŠ SVE PROĆI U ŽIVOTNIM RAZDOBLJIMA

Jarac – 22.12. do 20.1. – Poznavanje superiornog znanja

Uspjeh dolazi kroz iskušenja. Siromah (prosjak, prorok) posjeduje ključ za poznavanje granica zemaljske duševnosti, zna završiti proces reinkarnacije. Samo on zna cilj svog puta, radi u tišini, traje u vremenu, živi u samoći. Da bi se razvio, treba kontaktirati s ljudima.

Karma: želi se nametnuti što može biti cinični despotizam megalomanije. Energiju treba usmjeriti u visine, prema spiritualnom saznanju. Samo tako može ući u srce zbivanja.

Vodolija– 21.1. do 19.2. – Svijest o izboru

Okrenut je drugima, uzima odgovornost na sebe, odgovara za svoje postupke, on je odrastao čovjek. Nema iluzija i ne može zatvoriti oči pred stvarnošću. Upravlja sam svojom karmom, ekstrovertiran je, pravi prijatelj, treba raditi u zvanju gdje dolazi do izražaja društveni interes. U Vodoliji su ujedinjene sve energije: dualnost i unutrašnji konflikti. On je inicijator, besmrtan, poznaje intelektualni mehanizam duha. Poklanja sebe, što ljudi znaju cijeniti.

Karma: ima u sebi ogromno bogatstvo ljubavi, a stalno živi u strahu da će ga svi napustiti i izdati, čak i najbolji prijatelji. Ne mogu svi shvatiti veličinu Vodolije. I previše ljubavi ponekad je ubitačno.

Ribe – 20.2. do 20.3. – Povratak svijetlu

Predstavlja sintezu ponovnog rođenja. Ribe su djeca mora, žive u okeanu. Same su, ali se sjedinjuju sa Svemirom. Dobro se snalaze u božanskom, a da pri tom ne gube svoju ličnost. Treba otvoriti vrata koja vode u Svemir.

Unutrašnji život Riba je impresionantan i reakcionaran. 12.znak je simbol smrti jer se osoba oprašta od zemaljskog života i ulazi u vode Svemira. Kad prestane fizičko disanje stvara se novo tijelo. Ciklus je završen, čovjek je pred smrću, ali univerzalna psihička svjest započeće novi ciklus učenja.

Karma: treba se prepustiti moru da bi se stiglo na vrh talasa. Dug put koji započinje biće pun teškoća, pa Ribe trebaju odabrati najlakši. Kroz opštu ljubav doseći će kompletnu osjećajnu obnovu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. NOVEMBAR 2019: NEKI TERET S KOJIM ĆEMO MORATI DA GURAMO KROZ DAN, UZ JAK OSEĆAJ SAMOĆE…

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. NOVEMBAR 2019: UKOLIKO STE SLOBODNI, MOŽETE UPOZNATI NEKOGA KO ĆE VAM SE VEĆ NA PRVI POGLED DOPASTI…