in

TOP 10 NAJZGODNIJIH TURSKIH GLUMACA IKADA ZA KOJIMA LUDE SVE ŽENE

5. Gurbej Ileri (30)

Još jedan lepotan iz serije “Sulejman Veličanstveni” ali i iz serije “Sudbina” po kojoj je postao još poznatiji. To je Gurbej Ileri (30). Pravilne crte lica, beli zubi i izvajano tijelo pomogli su mu u građenju karijere. Diplomirao je na Akademiji scenskih umjetnosti, a trenutno je u vezi sa koleginicom sa seta Ezgi Ejuboglu.

– Zajedno smo mnogo srećni. Volim pametne i jednostavne devojke, ali je najvažnije da ne glume nešto što nisu. Jako mi je važno da je djevojka iskrena, a najprije me može osvojiti osmijehom – rekao je Mehmet za svoju izabranicu.

4. Mehmet Gunsur (41)

Mehmet Gunsur (41) je jedan od najljepših glumaca serije “Sulejman Veličanstveni”. Svojim dječačkim izgledom i šarmom osvojio je brojne obožavateljke. Mehmet je najpoznatiji kao princ Mustafa, najstariji Sulejmanov sin.

U Italiji je završio je studije glume, gdje i danas živi sa porodicom. Radio je kao maneken i barmen, a oženjen je italijanskom rediteljkom i ima dvoje djece. Voli sport, trčanje i tenis, a Rim mu je kao rodni grad. Voli što ga u Italiji ne jure paparaci, dok je u rodnoj Turskoj redovno na naslovnim stranama.

I polako dolazimo do TOP 3…

3. Kivanč Tatlitug (35)

Turski Bred Pit, plavooki Kivanč Tatlitug (35) je bivši košarkaš i najljepši model svijeta 2002. godine. Glumio je bogatog i osjećajnog muža u seriji “Gumuš”, problematičnog momka u “Sjever i Jug”, kao i nesigurnog ljepotana u seriji “Zabranjeno voće”.

2. Ozčan Deniz (45)

Turski glumac Özcan Deniz, kojeg gledamo kao Kahramanau najgledanijoj turskoj seriji u BIH, seriji “Sudbina” na Hayatu, markantnim je izgledom zarobio srca gledateljica. Malo ko zna da se 45-godišnji zavodnik, kojeg smo imali priliku gledati i u seriji “Crna ruža”, za slavu skinuo potpuno go jer se nije smatrao dovoljno dobrim glumcem koji će gledatelje osvojiti talentom. Upravo zbog obnažene scene postao je jedan od najpoželjnijih muškaraca.

Već s devet godina počeo je zarađivati od glazbe, a dosad je objavio 11 albuma, od kojih je posljednji snimio 2012. godine, nakon čega se odlučio posvetiti glumačkoj i redateljskoj karijeri. Vrata sapunica otvorila mu je uloga Serhata u povijesnoj seriji “Bilo jednom u Otomanskom Carstvu” koja prati priče iz doba vladavine sultana Ahmeda III., a danas ga smatraju jednom od najbolje plaćenih zvijezda u Turskoj.

I ostao je samo jedan. Ako ste se pitale kako njega nema na listi, vjerujemo da ste se potajno nadale da je on prvi. E pa jeste. Dame i gospodo, mjesto broj 1.

1. Burak Ozčivit (33)

Burak Ozčivit (38) je crnokosi ljepotan koji je žensku populaciju osvojio svojim prodornim pogledom, mišićavim telom i gustim brkovima. Poznat je po ulozi Bali-bega u seriji “Sulejman Veličanstveni”, a pored glume, uspješno se bavi i modelingom, 2005. godine je dobio titulu “najbolji model Turske”, a na svjetskom izboru je zauzeo drugo mjesto.

Završio je Akademiju likovnih umjetnosti, a hobi mu je fotografija. Vječitu reputaciju zavodnika osporio je ove godine, kada je oženio svoju dugogodišnju djevojk Fahriye Evcen, koju znamo kao Nedžlu iz odlične serije “Kad lišće pada”.

Udahnite pa izdahnite… 🙂

 

OVO SU ZABLUDE ZBOG KOJI SE VRAĆAMO BIVŠIM LJUBAVIMA

PRVI MJESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NEKE TAJNE ĆE KONAČNO BITI OTKRIVENE, A MOŽDA NA TO NEĆETE BITI SPREMNE…