in

TRAŽIŠ ONOG PRAVOG? OTKRIVAMO KAKO DA GA ZAVEDEŠ ALI I ŠTA NE SMEŠ RADITI PO HOROSKOPU

Rak

Kako da ga zavedete: Voli osobe na svom mentalnom nivou sa kojima može da vodi duge razgovore. Često menja raspoloženja, pa ga oraspoložite kad je loše volje ili uživajte s njim kad je dobro raspoložen.

Veoma je intuitivan i može da prepozna vaše raspoloženje, zato ne glumite pred njim. Empatičan je do te mere da preuzima vaše raspoloženje i oseća se isto u roku od nekoliko minuta. Ako ste srećni i on će da bude srećan. Isto je i sa tugom. Voli druženja, ali konsultujte se s njim pre nego što dogovorite bilo šta.

Šta ne smete da radite: Nemojte da se zapustite jer on ceni lepotu. Postoje određene stvari i verovanja do kojih mnogo drži, pa pripazite da ih ne vređate.

Ne svaljujte na njega tuđi emocionalni prtljag jer će u trenutku da se rastuži. Ne pokušavajte da dominirate, upotrebite diplomatski pristup.

Najbolje se slaže sa: Škorpijom, Ribama, Bikom, Devicom
Ne slaže se sa: Ovnom, Lavom, Strelcem, Blizancima, Vagom
Neutralno: Rak, Jarac, Vodolija

Lav

Kako da ga zavedete: Voli da bude u centru pažnje i okružen s mnogo prijatelja i obožavalaca. Naučite da ga obožavate, ali ne slepo. On oseća da može da osvoji bilo koga i bilo šta, vi se ne dajte i ostavite neko pitanje neodgovoreno. Vaša tajanstvenost će da ga izludi, na pozitivan način.

Naviknite se na to da će oko njega uvek da se vrte žene. Lavovi su po pravilu otvorene i iskrene osobe, pa biste lako mogli da pročitate njegove namere. Voli dobru zabavu više od ikog, pa budite spremni na žurke svake nedelje. Tretirajte ga kao kralja, a on će vas za uzvrat da postavi na mesto njegove kraljice.

Šta ne smete da radite: Otvoreno će da se hvališe i da preteruje u tome, ali nemojte ni slučajno da ga ismejete zbog toga. On je kralj i kao takvog morate da ga tretirate. Ne pokazujte ljubomoru.

Otvoreno će da vam kaže koje vaše navike mu smetaju, ne raspravljajte s njim o tome, već ih promenite. Ne iskušavajte njegovu dominantnost ili snagu, Lavovi s tim ne znaju da se dobro nose.

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Strelcem, Lavom, Vagom
Ne slaže se sa: Blizancima, Rakom, Ribama, Škorpijom
Neutralno: Bik, Devica, Jarac, Vodolija

Devica

Kako da ga zavedete: Pedantna Devica voli da rešava probleme i da sređuje stvari nakon što o tome dobro razmisli. Dajte mu sve podatke i vremena da o tome razmisli i rešiće sve vaše probleme. Možda će ponekad da se čini distanciranim, hladnim i imunim na vaše emocije ili suze, ali u stvari će da bude istinski zabrinut i pokušaće da smisli način kako da vam pomogne.

Njemu je stalo, ali to pokazuje na drugačiji način od većine ljudi. Možda će da postavi standarde kako bi trebalo da se ponašate, a vi to učinite. Često će da testira vaše emocije, pa mu ih pokazujte otvoreno. Voli kad zna da računate na njega i kada vam je potreban da vam pomogne u rešavanju problema.

Šta ne smete da radite: Nemojte da ga ljutite, jer će da se naduri i da vas ignoriše sve dok se ne smiri.

Ne forsirajte diskusiju kad vidite da je zaokupljen svojim mislima. Dajte mu vremena i prostora za razmišljanje.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Rakom, Jarcem, Devicom
Ne slaže se sa: Blizancima, Strelcem, Vodolijom, Vagom
Neutralno: Ovan, Lav, Škorpija, Ribe.

KAKO DA PRIVUČEŠ ONOG FRAJERA KOJI TI SE SVIĐA PREMA NJEGOVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

OSOBA U OVOM ZNAKU LJUBAVLJU OPIJA, ZBUNJUJE ALI I PLAŠI SVOJE PARTNERE