in

TRAŽIŠ ONOG PRAVOG? OTKRIVAMO KAKO DA GA ZAVEDEŠ ALI I ŠTA NE SMEŠ RADITI PO HOROSKOPU

Jarac

Kako da ga zavedete: On je metodičan i organizovan, pokažite mu da ste sposobni da organizujete svoj život po strogom rasporedu. Konvencionalan je, praktičan i delotvoran. Pokažite da znate da dobro baratate svojim finansijskim sredstvima. Važna mu je porodica, pa ga predstavite svojim ukućanima, pričajte mu o vašoj istoriji i celom porodičnom stablu.

Jarac se vodi onom “delo je važnije od reči” što se ljubavi tiče, tako da ćete retko moći da čujete ljubavna šaputanja iz njegovih usta. Voli da ga uveravate, pa ne odustajte kada želite nešto. Mogu da pate od manjka samopouzdanja i treba mu neko ko će da mu stalno diže samopouzdanje.

Što ne smete da radite: Komplimentima kod njega nećete daleko dogurati. Ne očekujte brak na brzaka jer on voli sređenu situaciju na području karijere pre nego što vam pokloni prsten. Ne prisiljavajte ga na to.

Ne voli spontane i nepredvidive osobe. Zadržite samokontrolu i rezervisanost. Ne očekujte da ćete kod njega moći da uvedete novi i radikalan životni stil, on je preveliki tradicionalista.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Devicom, Škorpijom, Jarcem
Ne slaže se sa: Ovnom, Blizancima, Strelcem, Vodolijom
Neutralno: Rak, Lav, Vaga, Ribe

Vodolija

Kako da ga zavedete: Kada vidite da gleda u prazno, misli su mu verovatno odlutale 50 godina unapred u budućnost. Tada ga nežno podsetite da se spusti na zemlju. Nema jednog najboljeg prijatelja jer sve ljude smatra prijateljima, iz kojeg god sloja društva bili. Budite otvoreni za mnogo novih poznanstava. On je veoma mistična i duhovna osoba kojoj treba sloboda za promišljanje sveta oko sebe. Naslušaćete se raznih teorija i ideja koje su radikalne i u većini slučajeva nemoguće, a vi se na njih samo smešite i budite mu oslonac. I da, smete da postavljate pitanja. Njegove privatne misli i osećanja su skriveni, čak i kad vas voli, neće vam to pokazati.

Prilagodite mu se, pa i vi ne pokazujte otvoreno emocije, pre se ponašajte kao prijateljica ili devojka s kojom je u otvorenoj vezi. Kad oseti da ta veza funkcioniše bez ikakvih osećanja posesivnosti ili ljubomore s vaše strane, opustiće se i predati samo vama. Kada se oseća sigurnim da može da živi pored vas bez da rizikuje svoju slobodu, postaće vam veran pratilac. Veliki je optimista i ako se loše osećate, neće stati dok vas ne oraspoloži. On sve analizira, pa kako bi mu bilo zanimljivo budite pomalo tajnoviti. Pustite da vas upoznaje, malo po malo.

Šta ne smete da radite: Ne budite posesivni, previše emotivni i zavisni od njega. On želi partnerku koja može da se brine sama o sebi. Ne voli kad mu neko zadire u privatne misli, sam će da ih podeli sa vama kada to poželi.

Veliku pažnju pridaje poverenju što znači slobodu za oboje, nemojte da izigrate dato poverenje jer nećete moći da ga povratite. Ne ismevajte njegove futurističke ideje jer ćete time da mu pokažete da niste na istoj “talasnoj dužini”.

Najbolje se slaže sa: Blizancima, Vagom, Strelcem, Vodolijom
Ne slaže se sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpijom, Jarcem
Neutralno: Ovan, Ribe, Lav

Riba

Kako da ga zavedete: On je osećajan i intuitivan, zanimaju ga duhovne stvari, okultno, astrologija i sve u vezi sa tim. Spomenite neku od ovih tema i moći ćete da razgovarate satima. Saosećajan je i svako može da se osloni na njega i da računa na emocionalni oslonac. Veliki je sanjar, ali retko kada zaista nešto i preduzima.

Tu će biti potrebno dosta motivisanja s vaše strane kako biste ga pokrenuli. On je pravi romantičar i ceni večeru uz sveće ili maženje ispred kamina i ako to volite, savršen je za vas. Divi se lepoti, lepoti svega – od cveta, preko prekrasnog krajolika do antikviteta. Oblačite se lepo i okružite se lepim stvarima kojima on može da se divi.

Šta ne smete da radite: Ne preopterećujte ga tuđim problemima, njemu treba distanca od toga. Ne uskraćujte mu trenutke preko potrebne samoće, jer on tako puni svoje baterije.

Odličan je slušalac, ali ne držite monologe, ima i on mnogo toga zanimljivog da kaže. Otvorenog je uma, bez predrasuda, pa ne očekujte od njega trač partije i osuđivanja drugih ljudi.

Najbolje se slaže sa: Rakom, Škorpijom, Jarcem, Bikom
Ne slaže se sa: Blizancima, Lavom, Ribama, Strelcem
Neutralno: Ovan, Vaga, Vodolija, Devica.

KAKO DA PRIVUČEŠ ONOG FRAJERA KOJI TI SE SVIĐA PREMA NJEGOVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

OSOBA U OVOM ZNAKU LJUBAVLJU OPIJA, ZBUNJUJE ALI I PLAŠI SVOJE PARTNERE