in

TRIKOVI VELIKIH ZAVODNICA: NA OVO PADAJU ČAK I ZAUZETI MUŠKARCI

Ma koliko muškarci voleli da zavode i preuzimaju ključne korake u se*sualnim igrarijama, isto tako vole kada se nađu u ulozi plena. Muškarci naprosto obožavaju žene koje umeju da preuzmu inicijativu. Dopao vam se dečko u diskoteci i želite da ga upoznate odmah i sada? Voleli biste da svom muškarcu priuštite šou samo za njegove oči? Šta god da želite da uradite, krenite snažno i samouvereno, a ovo su neki od trikova koji će vam u tome pomoći.

Budite opušteni

Šta god u životu da radite, najbolji rezultati dolaze kad ste opušteni. To važi i za zavođenje. Neke žene se teško opuštaju, ali postoje razne tehnike opuštanja koje je relativno lako naučiti. Što ste opušteniji u sopstvenoj koži, bolji ste u kontaktu s drugim ljudima. Opuštenost mami, zbog čega će muškarci poželeti da budu u vašem društvu, a to je važan deo uspešnog zavođenja.

Pokažite nezavisnost

Ni u kom slučaju ne smete da ostavite utisak osobe koja očajnički želi pažnju muškarca. Takav osećaj šalje signale zavisnosti, a niko ne želi ženu koja samo čeka muškarca da joj reši sve životne probleme. Budite nezavisna i snažna dama koja istovremeno može da bude nežna i topla.

Zavođenje shvatite kao igru

Budite maštoviti, jer zavođenje jeste jedna vrsta igre. Smeškajte se, spontano dodirujte, šalite se… Jednostavno se dobro zabavite, bez opterećivanja rezultatima. Uživajte u igri, jer će na taj način uživati i muškarac kojeg zavodite, a svako voli taj dobar osećaj, zar ne?

Naučite da delite komplimente

Muškarci mnogo vole kada im žene pokazuju koliko ih cene, poštuju i koliko im se dive. To ne znači da morate da ga podignete na pijedestal, ali svakako mu udelite s vremena na vreme neki kompliment.

Neka vas lovi

Stavite mu na do znanja da vas prilično zanima i da vam se sviđa, ali se nemojte tako lako prepuštati, odnosno dajte mu do znanja da vas neće tako lako dobiti. Pogotovo ne u krevetu. Budite pravi plen – nadohvat ruke, ali još uvek van domašaja. U njemu će to probuditi iskonski poriv za lovom, zbog čega ćete mu postati još zanimljiviji.

Dopustite mu da vas nauči

Čak i ako ste vrlo snažna žena koja sve može sama i koja mnogo toga zna, dopustite mu da ipak bude alfa mužjak. Pokažite zanimanje za nešto do čega mu je stalo i zamolite ga da vas nauči nešto o tome. Muškarci vole da uče žene novim stvarima, pa mu priuštite to zadovoljstvo.

HOROSKOP OTKRIVA JESI LI ROĐENI BAKSUZ ILI TE SREĆA PRATI NA SVAKOM KORAKU

KAKVA TI JE FRIZURA TAKVA SI LJUBAVNICA