in

TU GA UDARI AKO ŽELIŠ DA PATI, PA NEKA CRKNE: SVE SLABE TAČKE NJEGOVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

RAK – CANCER

RAK – Vaša zabrinutost, zbog svega i svačega, posledica je vaše urođene nesigurnosti i strahova koji vas obuzimaju s vremena na vreme. Zato tražite stabilnog, sigurnog i situiranog partnera, pogotovo ako ste žena, jer je vaša slaba tačka strah od gubitka voljene osobe ili statusa u društvu koji, najčešće, zbog njega imate. Ako vas neko popreko pogleda, vama je dovoljno da, već unapred, počnete da strahujete.

LAV – LEO

LAV – Vaša slaba tačka je vaša sujeta kojoj ponekad nema granice, pa mnogi mogu manipulisati vama, tako što će vam se dodvoravati. Što više podanika oko vas, vi ste srećniji, mada to ne znači i da vam je položaj zagarantovan. Zato potajno strepite od javnog podsmeha i gubitka moći koje vam donose društvena ili profesionalna pozicija, čak i kad samo želite da pokažete koliko ste velikodušni i plemeniti.

DEVICA – VIRGO

DEVICA – Vaša slaba tačka je kontrola, jer se pribojavate da bi vam je neko mogao oduzeti, a ukoliko do toga dođe, onda strada vaš nervni sistem. Dužnosti i obaveze su vaša sveta pravila bez kojih ne umete da funkcionišete, a ni da vodite računa o svojim najbližima. Vi dobro znate da o sebi vodite računa, više nego bilo koji drugi znak, ali živce ne umete tako dobro da kontrolišete, pa se pribojavate da ih ne izgubite.

DA BI TI BRAK BIO IDEALAN VEZA TREBA DA TRAJE OVOLIKO

LJUBAV SE NAPOKON VRAĆA U TVOJ ŽIVOT: EVO KADA TAČNO