in

TVOJE GROZNE OSOBINE: VODOLIJE KASNE SVUDA, ŠKORPIJE BAŠ NAJGORE

Vaga (23. rujna – 22. listopada)


Vi ste idealan partner za dominantne znakove zodijaka. Vaša pretjerana taština, kolebljivost, nemogućnost da se ikada odlučite čini vas izvrsnim trofejem ili otiračem.

Vagina mantra je: „Zašto se zamarati razmišljanjem ili raditi bilo što teško tako dugo dok god mogu postići stvari koje želim svojim dobrim izgledom?“ Razmišljati i biti neovisan je teško! Vaga se ne nosi dobro sa svime što je emocionalno izazovno.

Vi zapravo imate nevjerojatan dar za izigravanje drugih ljudi. Većina vas vidi kao neodlučne i lakovjerne, ali to nije uvijek točno. Vi ste zapravo vrlo pametni i sposobni pokazati ljudima upravo ono što oni žele vidjeti kako bi ih šarmirali i dobili ono što želite.

Zapravo ste vrlo, vrlo manipulativni unatoč suprotnom nastupu. Dobro odigrano!

Škorpion (23 listopad – 21 studeni)


Vi ste najokrutniji i najviše vrijedan prezira znak u cijelom zodijaku – i to s razlogom. Ozbiljno, nitko nema ništa lijepo za reći o Škorpionima, osim da ste fizički vrlo privlačni. Vjerojatno ste već i naučili do sada da je vaša zavodljiva priroda jedina pozitivna stvar koja vam ide u prilog u očima čovječanstva. Dobro je što uživate u tuđoj patnji, jer bi vaš život u protivnom bio potpuno jadan.

Škorpioni su daleko najgori od najgorih. Narcisoidnost, ljubomora, bijes, slijepa ambicija i pametni intelekt bez suosjećanja; imate sve. To je poput švedskog stola čistog zla. Nitko nije tako manipulativan, lukav, tajnovit i gladan moći i nitko ne zamjera kao vi.

Škorpionova konkurentna priroda i poriv da bude vođa čopora čini ga impresivnim neprijateljem. On će vas loviti do kraja svijeta i nikada vam neće prestati zamjerati. Čak i ako niste učinili ništa, a Škorpion vas baš ne voli, bit ćete meta njegovog slijepog bijesa i on će uživati u vašem uništenju.

Škorpion se često tiho prišulja svom plijenu prije nego što ga ubode i ljudi rođeni u ovom znaku se ne razlikuju. Čak i kada se smiješe, oni planiraju vašu smrt, osim ako nemaju koristi od vas, onda ćete neko vrijeme biti sigurni.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)


Vaš krajnji nedostatak takta i diplomacije trebao bi dovesti do toga da vas svi mrze, ali iz nekog razloga, imate vatrenu, magnetičnu osobnost koja privlači ljude. Kao što moljca privlači plamen. Volite brutalnu iskrenost i ta ljubav prema njoj putuje u jednom smjeru – iz vaših vlastitih usta.

Unatoč vašem nevjerojatnom talentu da budete tupi, imate zapanjujuću nesposobnost prihvaćanja konstruktivnih kritika. Vaša je tendencija precijeniti gotovo sve o sebi. Vi nikada ne učinite ništa pogrešno, jer u vašoj glavi, uvijek je netko drugi kriv.

Dobra stvar je što ste tako jedinstvena, živa osoba sa smislom za avanturu, inače bi se vaša sklonost nedosljednosti, neoprezu i impulzivnom ponašanju mogla smatrati nemarom ili glupošću. Zapravo, još uvijek se na neki način i smatra.

HOROSKOPSKI SAVJETNIK ZA ŽENE: TRAŽIŠ LI VJERNOG, NJEŽNOG ILI STRASTVENOG MUŠKARCA?

20 ŽIVOTNIH PRINCIPA KOJIH SE SVAKOG STRIJELCA: SA NJIMA DOBIJETE ONO ŠTO VIDITE