in

U KAFANU I PARIZ NE MOŽEŠ SA BILO KIM: OVA TRI ZNAKA SU NAJBOLJI PRIJATELJI U PIJANSTVU

BIK:

Ako ste krenuli u kafanu, sa namerom da se upropastite od alkohola, bićete presrećni da pored sebe imate tipičnog predstavnika ovog znaka. Bikovi su po prirodi lojalni. Ostaće pored vas, pa makar crkli. Ako vam je potreban partner u piću koji se neće negde izgubiti posle par čašica i koji će ostati sa vama do samog fajronta, pa i duže, Bik je prava osoba.

Samo pazite! Ume da bude jako tvrdoglav kad popije i ako mu se ne sviđa mesto na kojem ste učiniće sve da vas odvuče negde gde je njemu prijatnije, pa makar vas bukvalno vukao po patosu… jer razdvajanje ne dolazi u obzir. Dobar je drug i hoće da vas ponese kući kada se onesvestite!

ŠKORPION:

Bilo da ste neiskusni u piću, ili prekaljeni kafanski veteran, morate makar jednom u životu da se napijete sa Škorpijom. Njena inteligentna strana dolazi do potpunog izražaja posebno kada popije. U alkoholnim seansama mudrosti čućete najnevervatnije priče, najlepšu poeziju, a samo ako imate sreće, podelićete i po koju suzu! Dajte Škorpiji flajku tekile i počinje lavina.

Ona ništa ne može da prećuti. Ima da ispliva svo pozitivno ludilo koje potiskuje. Uprkos tome, ona je možda jedina u stanju da cirka s vama u svakoj mogućoj i nemogućoj situaciji i po svaku cenu.

Razume svoje i tuđe emocije, tako da vas neće opterećivati ljubavnim jadima i slično. Ako se oduzmete od ahkohola, Škorpija će vas nekako odvući do kućnog praga, samo prethodno upozorite ukućane na to, da će najverovatnije ući i nepozvana i tražiti da proba kakvu to rakijicu čuvate za kada dođu gosti.

RIBE:

Sa Ribama pijanstvo ne može da bude dosadno. Svaki izlazak je doživljaj za sebe, pošto one menjaju emotivna i agregatna stanja kao čarape. Pazite samo da ne preteraju. Najgore je nositi pijanu Ribu na leđima dok povraća po vama i recituje Šekspira.

Ukoliko želite spontanost, ovo su pravi drugari, jer više vole da ih voda nosi nego da plivaju uzvodno… osim ukoliko se radi o reci piva i plivanju do točilice. Riba vas možda neće nositi nositi na ramenu i umivati vlažnim maramica, ali budite sigurni da ste u odličnim rukama.

Čim se i sama probudi pored vas, ispod šanka, odmah će telefonom srediti da dođu po vas nekim fensi kolima i odvedu vas na klopu. Čik probajte da odbijete!

PROVERITE DA LI STE MEĐU OVIM SREĆNICIMA: OVA ČETIRI ZNAKA ČEKA GODINA PUNA USPEHA NA SVIM POLJIMA

GLEDANJE U ŠOLJU KAFE: PROTUMAČITE SVE POJMOVE KOJI POSTOJE