in

UDAJE SE NAJLJEPŠA BH. VODITELJICA: ANA BAVRKA OKUPANA SUZAMA JEDVA IZGOVORILA SUDBONOSNA ‘DA’

– Na početku naše veze ja sam imao 20 godina, a ona 18. Bila je tip djevojke koja nikako nije izlazila u klubove i kafiće, jedino ste je mogli vidjeti na svjetlosti Sunca da šeta sa psima ili prijateljicama. Mene je to strašno zaintrigiralo, jer ona jednostavno nije bila “IN” u tom trenutku, drugačije se oblačila… Želio sam i uspio sam da je osvojim. Mislim da nije tačno da joj se nisam odmah svidio (smijeh) – kaže Zoran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka)

NEOČEKIVANA LJUBAV

Zoran je rođen u Sarajevu, sa dvije godine se s roditeljima seli u Pariz, gdje je živio do svoje 16 godine. Košarkom se profesionalno bavio do prije dvije godine, igrajući za klubove u Austriji, Francuskoj, Njemačkoj i Rumuniji.

Teška povreda u dresu Cluj-Napoca udaljila ga je od terena na izvjestan period, oporavak je trajao duže nego što je predviđao, i naposljetku je označio kraj njegove košarkaške karijere. No, nije želio odustati od sporta. Jedna od njegovih najvećih ljubavi oduvijek su bile borilačke vještine. Prvo je počeo kao rekreativac, ali posljednjih mjeseci ozbiljno je posvećen treninzima, te ga kao MMA borca uskoro čeka put u Irsku, gdje će usavršavati ovaj sport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka)

Igrati aktivno košarku značilo je i mijenjati adrese stanovanja, zbog čega je Ana s vremena na vrijeme sumnjala da njihova ljubav može pobijediti silne kilometre, udaljenost i razdvojenost. No, uspjeli su prevazići sve prepreke i organizirati vrijeme samo za sebe.

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. JUNA 2022: Uticaj ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti raznoliki