in

UDAJE SE NAJLJEPŠA BH. VODITELJICA: ANA BAVRKA OKUPANA SUZAMA JEDVA IZGOVORILA SUDBONOSNA ‘DA’

– “Pala” sam na njegov šarm i glas. Kada sam čula taj prodorni muški glas, koji ima posebno u tim ozbiljnijim situacijama, s veoma lošim poznavanjem našeg jezika, tačnije gramatike, sve to mi je bilo vrlo simpatično. Koljena su mi zaklecala pri njegovim prvim riječima. Ali, bila sam zaista mlada. Iako je stariji od mene samo dvije godine, doimao se mnogo ozbiljniji od mene.

Bila sam mali buntovnik, u životu su me zanimali samo trening i knjiga, upisala sam Medicinski fakultet i radila u plesnom klubu kao instruktorica plesa. Nosila sam široku odjeću, šilterice, a šminka mi je, u odnosu na danas, bila potpuna nepoznanica. Ali, bez obzira na to, Zorana sam uspjela osvojiti, baš kao i on mene, s nepoznavanjem č i ć, pomalo francuskim naglaskom i voljom da trenira – rekla je Ana svojevremeno za bosanski magazin Azra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka)

Inače, početkom 2022. godine Ana je započela svoj novi život u Tbilsiju, glavnom gradu Gruzije, gdje je otputovala sa svojim dečkom Zoranom Cvjetkovićem.

Ana se javila Hayatu iz daleke Gruzije gdje nastavlja život sa svojim partnerom Zoranom Cvjetkovićem.

“Glavni motiv našeg dolaska je Zoranov posao, zbog kojeg je on tu boravio već izvjesno vrijeme”, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka)

“Hoću li to nazvati početnička sreća ili samo topla dobrodošlica, ali dolazak u Tbilisi, glavni grad Gruzije, je obilježilo i više nego toplo vrijeme za datum u kalendaru, sunce me odlučilo dodatno oraspoložiti i olakšati dio sa raspremanjem i pospremanjem stvari, te useljenjem. Znate ono kad kažu da život stane u dva kofera, e da, zaista stane.

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. JUNA 2022: Uticaj ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti raznoliki