in

UDAJE SE NAJLJEPŠA BH. VODITELJICA: ANA BAVRKA OKUPANA SUZAMA JEDVA IZGOVORILA SUDBONOSNA ‘DA’

Zaputih se u ovu zemlju sa dva kofera, punih snova i punih ljubavi. Jer je to motiv zašto sam ovdje. Mada, moram priznati, Tbilisi i ljudi, koji, ako mene pitate dosta lice nama, za sad ostavljaju samo pozitivan dojam na mene. Ljubazni su, dragi, jako disciplinirani, dosta ih ima kućne ljubimce, uglavnom pse, što je za mene veeeeliki plus, a ono što me posebno dojmilo jeste da su nacija koja dosta trenira, a to fitness freaku poput mene itekako odgovara, te većina tecno govori engleski jezik, što je za nas u ovom trenutku savršeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka)

Jako vole svoju zemlju, imaju bogatu kulturu, zanimljiv jezik i pismo. E, za to mislim da će trebat vremena. Ali, spremna sam i na taj izazov. Zoran mi dosta pomaže oko prilagodbe jer je on već bio ovdje i ima prijatelje, tako da je i to olakšavajuća okolnost. Ali znate kako je kad ste novi kolač, međutim, vjerujem da ću im se svidjeti. Kako rekoh, klima je za sad, više nego poželjna, taman dok istražim sve što me zanima. A puno je toga”, kazala je u javljanju za Hayat Bavrka.

Karijera na Hayat televiziji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka)

Velika medijska pažnja koju je dobila nakon što je na takmičenju ljepote Miss New World, otvorila joj je vrata i za nove poslovne prilike, pa je nakon intervjua koji je dala sarajevskoj televiziji Hayat dobila poziv i da postane član njihovog kolektiva.

Preselila se iz rodnog Mostara u Sarajevo, iako se bojala njegove hladne klime, a u novembru 2017. godine je postala novo lice Hayat televizije. Njen prvi angažman je voditeljka muzičkog šou programa „Zvijezda možeš biti ti“ (ZMBT).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka)

Ana zbog posla kojim se bavi uživa veliku popularnost na društvenim mrežama. Njen profil na Instagramu prati preko 100 hiljada ljudi iz cijelog regiona. Popularnost na društvenim mrežama koristi i kako bi promovisala proizvode i usluge različitih brendova i kompanija.

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. JUNA 2022: Uticaj ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti raznoliki