in

UVJERITE SE I SAMI U STRAŠNE PORUKE NAJVEĆIH SVJETSKIH PROROKA

Ovo je godina u kojoj je počeo treći svjetski rat tvrde mnogi poznati proroci. Evo šta su o ratu islamista, kolonama izbjeglica koje nadiru u Evropu i pomenutom trećem svjetskom ratu govorili baba Vanga, Nostradamus i Tarabić. 

 Baba Vanga: Muslimani će vladati Evropom
 

Bugarka Vangelija Gušterova, poznatija pod imenom baba Vanga. Predvidjela je da će  2010. godine  početi Treći svjetski rat, ali tako što će sukobi prvo izbiti u zemljama gdje će narod ratovati međusobno, a da će se kasnije to širiti čitavim svijetom. Baba Vanga je predvidjela da će 2020. Evropa biti gotovo prazna, bezljudna i najavila da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani.

Vanga je navela da će muslimani preživjele Evropljane eliminisati upotrebom hemijskog oružja. U Francuskoj će potom jačati takozvani partizanski pokret protiv islamista. Slijepa proročica je predvidjela i da će Amerikanci 2066. napasti Rim, koji će tada biti potpuno muslimanski grad. SAD će u tom napadu koristiti novo klimatsko oružje – naglo zahlađenje.

Vanga je u i 2014. “vidjela” tri događaja: Prvi je velika poplava s proljeća. Drugo “viđenje” odnosi se na Bugarsku koju će u bolji život poslije maja povesti visok čovjek koji dolazi iz inostranstva. I na kraju, kao treće, Baba Vanga je vidjela dolazak nove pošasti i to u obliku bolesti gore od side koja će pogađati prvenstveno muškarce.

Nostradamus: ISIL „treći antikrist“  

Prema neki tumačenjima Nostradamusa, raspad Evropske unije započet će ove, 2015. godine. Formiraće se grupe od po tri države koje će stvarati svoje cjeline unutar Unije, što će voditi slabljenju i cijepanju EU. Nostradamus je predvidio i neočekivane događaje na Bliskom istoku, na koje Zapadne sile nemaju pravi odgovor. Naime, trebalo bi da uslijedi veliko ujedinjenje muslimana.

“Iz jedne arapske zemlje,biće rođen Muhamedov sljedbenik, ući će u Evropu noseći plavi turban. Biće teror čovječanstvu. Nikad većeg horora”.

Da li je “Muhamedov sljedbenik” iz Nostradamusovih stihova Abu bakr al Bagdadi, vođa IS?

Mnogi stručnjaci drže da je Nostradamus u svojim pročanstvima nagovijestio napad svearapske i muslimanske države koja će, kako sugerišu njegovi stihovi uništiti Izrael, Egipat, Aziju, Afriku, čak doći do Italije, gdje će biti zaustavljana od dva velika vladara. Nostradamus predviđa dolazak trećeg atihrista, poslije dvojice Napoleona Bonaparte i Adolfa Hitlera. On ga je nazvao Mabus i njegova bi pojava na svjetskoj sceni označila početak kraja svijeta kakav danas poznajemo. Da li je treći antihrist Islamska država kako se mnogi tumači Nostradamusa danas slažu ili nije, odgovor još sa sigurnošću ne može dati niko.

OVA ZEMLJA TRAŽI RADNIKE I NUDI NESTVARNE PLATE

ODLUČENO JE: “ZVEZDE GRANDA” SE SELE NA NOVU TELEVIZIJU!