in ,

UZ POMOĆ JABUKE SAZNAJ ZA KOGA ĆEŠ SE UDATI

Bilo da ste sujeverni ili ne, sigurno vas zanima budućnost. Pogotovo ljubavna. Predstavljamo vam 5 šašavih, ali možda i istinitih načina kako uz pomoć jabuke možete “vidjeti” šta će se dešavati u vašem ljubavnom životu.

LJUBAVNI INICIJALI

Da biste saznali kojim slovima počinju ime vaše buduće ljubavi – očistite jabuku u jednom “cugu”i bacite koru preko ramena ili glave. Trebalo bi da padne i napravi početno slovo.

SAN

Stavite 18 čioda i zlatno žutu jabuku. Vežite je vašom lijevom podvezicom, stavite ispod jastuka i usnićete ljubav.

PREDSKAZANJE

Jedite jabuku ispred ogledala, pod svjetlošću svijeće. Dok obavljate ovaj ritual, trebalo bi da vam se u odrazu ukaže lik muškarca koji je vaša iskrena ljubav.

PROSIDBA

Uzmite dvije sjemenke iz jabuke. Jednom dajte svoje, a jednom ime svog momka. Bacite ih u vatru: ako odlete na dvije različite strane, nećete uskoro biti ni u romantičnoj vezi.

Ako sjemenke izgore, tiho, bez “iskakanja” iz vatre, vaš partner nikada neće predložiti vjenčanje. Ako odlete sjemenke na istu stranu – već počnite da birate vjenčanicu.

UDVARAČI

Da biste se lakše odlučili između dva “kandidata” zalijepite što više sjemenki jabuke na lice. Kako sjemenke otpadaju, dajte im naizmjenično imena potencijalnih ljubavnika. Posljednja sjemenka koja otpadne i čije ime nosi je osoba koja vas iskreno voli.

UBICE TVOJE LINIJE: ZBOG OVIH PET PIĆA SE GOJIŠ

EVO ŠTA VAŠA VISINA GOVORI O VAMA