in

UŽASNA VJEŠTICA, ZLOBNICA ILI NAIVNA DOBRICA: IZGLED USANA OTKRIVA KAKVA SI ŽENA!

Psiholozi vjeruju da oblik i punoća usana otkrivaju mnogo toga o nama. Koliko vam se puta desilo da najviše problema imate sa djevojkama koje imaju tanke usne? Ili da se najbolje zabavljate sa djevojkama koje imaju punije usne?

Ako se ne pronađete ni u jednom opisu usana, nemojte brinuti. Često je kod ljudi izražena samo jedna usna. Ako je to gornja, tvoj karakter obilježava impulsivnost, dok zavodnice nerjetko imaju naglašenu donju usnu.

1. Tanke usne

Osjećajne, mirne i staložene osobe kriju se iza ovakvih usana. Nije im važan kvantitet nego kvalitet, a za razliku od ostalih ljudi, često primjećuju detalje. Zbog svoje sramežljivosti, često se drže po strani. Ipak, znaju da budu mnogo zle i pokvarene, što je zapravo njihova najčešća odlika.

2. Široke usne

Čini se kako širina ovakvih usana ukazuje i na širok krug prijatelja. Prepoznaćete ih po njihovoj pričljivosti. U društvu ih jednostavno ne možete ne primjetiti. Samostalnost, uspješnost i ambicioznost glavne su odlike ovih osoba.

3. Pune usne

Osim što ovakve usne mame poljupce, one su i izrazito zavodljive. Djevojke punih usana znaju da se zabavljaju, odvažne su i hrabre.

4. Srcolike usne

Riječ je o usnama koje svojim izgledom podsjećaju na ružin pupoljak, a djevojke koje ih imaju često su buntovne, nezavisne i bez imalo problema koketiraju sa momcima. Ove znatiželjne dame lako stiču prijateljstva i dobre su za svaku zabavu.

5. Usne sa spuštenim uglovima

Ako je suditi po usnama, ove djevojke su mirne, povučene i misteriozne. Ne otvaraju se lako ljudima, ali jednom kad ih osvojite zabavljaće vam svojim jedinstvenim smislom za humor.

ZNAŠ LI PREPOZNATI EMOTIVNO DOSTUPNE I NEDOSTUPNE MUŠKARCE?

KAKVE SU TI GAĆICE, TAKAV SI KARAKTER