in

VAGA ♎ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Na primjer, vlastite vas promjene mogu dovesti do umjetničke zrelosti ili zrelijeg pristupa vlastitoj kreativnosti. Mogli biste proći kroz neki neočekivani i teški događaj koji vam može pomoći da postanete zahvalni na onome što ste do sada dobili u životu i postanete spremniji da budete velikodušni s onima oko sebe. Gledajući na stvari s drugačijeg gledišta, astrološki kontekst 2023. godine pokazuje da mogu postojati događaji koji će vam pomoći da bolje razumijete što zrelost i odgovornost znače na emocionalnoj, ljubavnoj, materijalnoj, kreativnoj ili reproduktivnoj razini. Tri od četiri pomrčine 2023. aktiviraju vašu os znanja, što je posebno poticajno.

Pomrčina Mjeseca 26. svibnja 2023. aktivira Vagu 3. kuću (komunikacija, učenje, razmjene, transakcije, prijevozi, veze sa susjedima i članovima obitelji); istu kuću aktivira pomrčina Sunca 4. prosinca. Kao rezultat toga, mogli biste proći kroz krizu u vezi s braćom, sestrama ili susjedima ili osjećati nelagodu zbog svog radnog i životnog okruženja.

Možete razmisliti i o ideji preseljenja, ali, s druge strane, možda je bolje više se uključiti u život zajednice u kojoj jeste. 10. lipnja 2023. godine, u 9. kući Vage dolazi do pomrčine Sunca (putovanja, visoko obrazovanje, vjerovanja, vjera, veze s inozemstvom), što vas može nadahnuti da proširite vidike, svoj život utemeljite na nekim novim principima, upišete se na fakultet ili steknete neki Magisterij ili potražite dublja značenja života i svoja iskustava.

Pomrčine u vašoj prirodnoj 2. i 8. kući dovest će do situacija u kojima ćete morati promijeniti ili svoj pristup novcu ili način na koji zarađujete, a isto se može primijeniti i na novi način dobivanja podrške drugih. Jupiter u vašoj prirodnoj 6. kući zaposlenja tijekom većeg dijela godine činit će vam ugodno na poslu, kao i s kolegama. Dugi boravak Marsa u Blizancima (od 21. kolovoza do kraja godine) dat će vam dodatnu energiju i neće biti zadatka koji ne možete obaviti besprijekorno. Uz dobar Saturn iz Vodenjaka mogući su rezultati koji će se dugo pamtiti.

Početkom godine trebali bi biti oprezni s financijama. S retrogradnom Venerom bit će neophodno napraviti financijski plan. Od svibnja nadalje Jupiter u sektoru rada može donijeti nove profesionalne prilike. Mjeseci srpanj i kolovoz povoljni su za karijeru, to su mjeseci priznanja. Financije dobivaju veći naglasak krajem godine, u studenom i prosincu. Za one koji traže posao, iskoristite početak godine kako bi isplanirali svoje profesionalne ili ciljeve vezane uz studij, te ih preispitali.

Pazite na prilike koje se mogu pojaviti u razdoblju od svibnja do listopada. Za one koji rade ili studiraju početkom godine bit će važno preispitati planove i ciljeve. U mjesecima od svibnja do listopada mogu biti povećani zahtjevi na poslu. Procijenite što ima smisla, a što je stvarno dio vašeg djelokruga rada, jer može doći do frustracije.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

DEVICA ♍ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

ŠKORPIJA ♏ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje