in

VAGA ♎ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Početkom godine bit ćete manje romantični nego inače. Zaokupljenost poslovnim i obiteljskim obvezama neće vam ostaviti vremena za intimno druženje s voljenom osobom, što bi moglo dovesti do udaljavanja. U ožujku ćete dobiti priliku rasplamsati strasti. To je ujedno i razdoblje u kojem će mnogi parovi početi razmišljati o prinovi. Samci bi se tijekom ljeta mogli upustiti u vezu temeljenu na strasti, no taj bi se odnos mogao brzo ugasiti. Listopad vam donosi ljubavno smirenje. Srest ćete nekoga tko će zadovoljiti vaše visoke kriterije.

2023. godina će obitelj još više zbližiti. Odnosi s obitelji i poznanicima značajno će se poboljšati. Vage će ove godine htjeti popraviti nešto u kući ili čak obnoviti svoj dom. Neke će Vage razmisliti i o kupnji stana na kredit.

Fokusirani ste na posao, no radne okolnosti bit će podložne previranjima. Unatoč povremenom stresu, nećete se moći požaliti jer će mnogi od vas ove godine prijeći na bolju poziciju ili radno mjesto. Iako će vas na novom poslu dočekati gomila obaveza i informacija, sve će vam to koristiti u budućnosti. Razdoblje od rujna do kraja godine pogodno je za učenje, školovanje i suradnju s inozemstvom.

Ljubavni život Vaga se ove godine konačno sređuje. Parovi koji su se tek počeli viđati svoju će vezu učvrstiti već početkom siječnja, a oni koji su u vezi duže od nekoliko godina odlučit će ili živjeti zajedno ili se vjenčati. Izbjegavajte besmislene svađe i pokušajte razumjeti partnera. Dobar Saturn iz Vodenjaka učinit će vas stabilnim tijekom cijele godine, iako će zbog njegovog položaja u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi, neki proći kroz neka iskušenja koja će zahtijevati zrelost.

Vaša planeta Venera obogatit će vaš ljubavni život od 7.3. do 6.4, od 24.6. do 19.7, a posebno (kada ste u vašem znaku) od 30.9. do 24.10.

Jupiter će do maja prolaziti kroz vaše pole zdravlja i u prvoj polovini godine će vam osigurati stabilno zdravlje i jak imunitet. Nakon što 11. maja pređe u znak Ovna, biće neophodno da svakodnevno praktikujete fizičke aktivnosti kako bi održali zdravlje u dobroj formi. U drugoj polovini godine bićete podložni upalama, glavobolji i variranju krvnog pritiska.

Vaša ishrana u narednih godinu dana treba da sadrži namirnice bogate proteinima. U svakodnevnu ishranu uvrstite jaja, jogurt, sir, soju, pirinač, pileća prsa, teletinu i govedinu, slaninu, ribu i morske plodove. Od povrća jedite grašak, spanać, sočivo i brokoli. Od voća jedite jabuke, maline, kruške, jagode i sušeno voće. Uzimajte B i D vitamin i magnezijum. Srećni brojevi: 5, 12, 17, 20, 26

DEVICA ♍ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

ŠKORPIJA ♏ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje