in

VARA TE? 5 TIPOVA PREVARE TVOG MUŠKARCA KOJIH NISI SVESNA

Stručnjaci navode da postoji pet osnovnih tipova prevare partnera. Stručnjaci za veze otišli su korak dalje u analizi „vrsta“ i nivoa varanja, navodeći da postoji pet osnovnih tipova prevare partnera.

Lagano „lutanje“

Ova prevara nije fizička, pa ni emocionalna, već se dešava onda kada pomislimo na drugu osobu, počnemo da maštamo o njoj ili zamišljamo kako bi nam bilo da smo zajedno.

Prevara na jednu noć

Desi se neplanski, kao fizička stvar, jednom i obično se ne ponovi, nego se prosto „omakne“ kao greška koju nećemo opet dozvoliti.

Emocionalna izdaja

Ona se dešava kada se platonska ljubav prema nekome o kome maštamo pojača, intenzivira, a i dalje smo u vezi sa starim partnerom. Može da bude opasna ako emocije prema simpatiji nastave da rastu.

Višestruka prevara

Prevara je i fizička i emocionalna, varamo partnera sa osobom koja nas snažno privlači u svakom smislu i zaljubljujemo se u nju. To je primer „sedenja na dve stolice“.

Afera

Ne samo da varamo, nego to nastavljamo i kada nas partner otkrije. Toliko smo izgubili glavu ili smo toliko bezobzirni da nas ne zanima što partnera povređujemo i ismevamo.

GOSPODIN NEDODIRLJIVI: OVAKO MUŠKARAC GUBI SNAŽNU ŽENU A DA TOGA NIJE SVESTAN

KAD NOVAC DOĐE POD RUKU: OVAN NEMA RAČUNICE, BIK SPAVA SA PARAMA