in ,

VAŠ MJESEC ROĐENJA OTKRIVA OD KOJIH BOLESTI MOŽETE OBOLJETI TOKOM ŽIVOTA

Maj

Prvo, dobre vijesti za osobe rođene u maju i julu – one se rijetko razboljevaju od ostalih. Sklonost ka razvoju raka, kod njih je značajno niska. Ipak, imaju povećan rizik od multiple skleroze, visokog krvnog pritiska, kao i netolerancije na gluten. Osobe rođene u maju, često postaju depresivne u starijem dobu. Stopa samoubistva je 17% veća kod njih u odnosu na osobe rođene u jesen ili zimu.

Jun

Kada su pod stresom, osobe rođene u junu imaju slab apetit. Imaju sklonost ka anoreksiji 30% veću od prosjeka, kao i visok rizik od dobijanja dijabetesa i srčanih bolesti, u starijem dobu. Međutim, rijetko oboljevaju od raka ili srčanig udara. Optimistični su i imaju vedar pogled na život.

Jul

Rođeni u julu uglavnom nemaju problema sa depresijom. Međutim, njihove najslabije tačke su sistem organa za varenje, a takođe i zubi i kosti. Pored toga, češće oboljevaju i od dijabetesa tipa 1. Interesantna je i činjenica da uglavnom imaju manje djece od svih ostalih. Ipak, oni imaju i dobar razlog da budu srećni – rođeni u julu imaju najmanji rizik od šloga i infarkta i rijetko oboljevaju od raka.

Avgust

Rođeni u avgustu često pate od alergija na prašinu i grinje. Pored toga, često oboljevaju i od konjuktivitisa. Međutim, rođeni u ovom mjesecu imaju veoma zdravo srce i manje su skloni srčanim i moždanim udarima. Takođe, veoma su male šanse da obole od raka ili astme.

Nastavak na narednoj strani…

7 TAJNI ŠMINKERA KOJE VAM ONI NEĆE NIKADA OTKRITI A KOJE ĆE VAS UČINITI MLAĐOM

OVO NISTE ZNALI: 13 STVARI ZA KOJE JE DOBAR JEFTINI VAZELIN