in ,

VAŠ MJESEC ROĐENJA OTKRIVA OD KOJIH BOLESTI MOŽETE OBOLJETI TOKOM ŽIVOTA

Septembar

Rođeni u septembru često imaju problema sa ekcemom u djetinjstvu. Ipak, vremenom, ovaj problem uglavnom nestaje. Pored toga, imaju i manje šanse da obole od dijabetesa, bolesti srca ili upale krajnika. Međutim, vrlo često imaju problem sa stomakom, upale disajnih organa i alergiju na grinje i prašinu.

Oktobar

Ako ste rođeni u oktobru, dosad ste sigurno očvrsli. Oktobarska djeca pate od gotovo svih vrsta bolesti, uključujući lomove kostiju, osteoporozu, probleme sa zubima, a daleko iznad prosjeka oboljevaju i od astme, imaju problema sa venama i infekcijama disajnih organa. Ipak, nije sve tako crno. Rođeni u oktobru imaju najduži životni vijek i veoma male šanse da obole od raka, bolesti srca i visokog krvnog pritiska.

Novembar

Akutni bronhitis, virusi, neurodermatitis, neurološka oboljenja i pormećaj pažnje su veoma česti kod ljudi rođenih u novembru. Ipak, česta oboljenja današnjice, kao što su gojaznost, dijabetes i bolesti srca, njih vrlo rijetko pogađaju. Pored toga, njihov životni vijek je duži od prosječnog, a pored toga, rijetko imaju problema sa plodnošću i reproduktivnim organima.

Decembar

Rođeni u decembru imaju pojačan rizik od raznih vrsta povreda, kao što su lomovi, podlivi, modrice. Takođe, među njima su vrlo česta oboljenja poput šizofrenije i manične depresije. Ipak, i oni imaju životni vijek iznad prosjeka i uglavnom su pošteđeni bolesti uobičajenih za starije doba, kao što su dijabetes i bolesti srca.

 

7 TAJNI ŠMINKERA KOJE VAM ONI NEĆE NIKADA OTKRITI A KOJE ĆE VAS UČINITI MLAĐOM

OVO NISTE ZNALI: 13 STVARI ZA KOJE JE DOBAR JEFTINI VAZELIN