in ,

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

Poza „kašike“

Ova poza ukazuje na strastvenu i harmoničnu vezu u isto vreme. Veoma je popularna u prvim godinama bračnog života. Partner koji je iza obično ima dominantnu ulogu u vezi, dok drugi partner, nasuprot tome, uživa u osećaju zaštićenosti.

Poza „opuštena kašika“

Neki parovi biraju ovaj opušteni položaj spavanja koji i jednoj i drugoj strani daje dovoljno slobode i prostora. Ipak, ovo je jedan od najkomplikovanijih položaja, koji se može tumačiti na dva načina:
1. Ovaj položaj otkriva vezu bez strasti, koja nedostaje barem jednom od partnera. On ili ona ne osećaju potrebu za fizičkim kontaktom ili su duboko nezadovoljni svojim partnerom.
2. U drugom slučaju, partner koji okreće leđa traži pažnju i posvećenost druge strane.

Poza „zagrljaj nogom“

Neki partneri ne vole da spavaju u bliskom kontaktu jedno sa drugim, ali se tokom noći spontano dodiruju stopalima. Uglavnom ovakvi partneri uživaju u porodičnoj harmoniji i uzajamnom poverenju. Oni daju jedno drugom dovoljno slobode dok i dalje čuvaju mali „most“ i međusobnu povezanost čak i dok spavaju.

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. JUNA 2020: MALO PO MALO VI ĆETE SVOJE OSOBNE ODNOSE POSTAVITI U STANJE BLAGE DISTANCE

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE