in ,

VEČNA TAJNA TVOJE SUDBINE: IZABERI JEDNU KNJIGU I SAZNAJ ŠTA TI NOSI BUDUĆNOST

AKO SI IZABRALA KNJIGU – A

Ti si osoba koja je spremna na sve kada nešto poželi. Ono što moramo da kažemo jeste da umeš da budeš sve ono što niko nije. Život je pun prepreka ali si neko ko ne očajava i ne kuka kada je teško. Jaka si, snažna, spremna na mnogo toga kada voliš. U bliskoj budućnosti ćes napokon shvatiti ko je tvoja prava ljubav.

Sada ništa nije onako kako bi ste želeli, ali ne brinite se, sve će doci na svoje. Borite se za ono što želite i nemojte kriti svoje emocije. Ako vam je sada stalo do nekoga onda krenite ka njemu i pokušajte na svaki mogući način da tu osobu osvojite. Ona ima prava da zna na čemu je sa vama, pa čak i ako ona prema vama ne oseća baš ništa.

Ti si osoba koja mnogo pati zbog ljubavi zato što svima želis da pomogneš ali nažalost retko ko je uz tebe kada je tebi tesko.

Ne brini, tokom narednih nekoliko sedmica ćes napokon da shvatiš šta je to što želis, i bićes nagrađena za svu svoju dobrotu koju si učinila.

Možda ćeš morati mnogo toga da prođeš kako bi došla do lepih trenutaka, da ti se vrati osmeh na lice a možda ćes morati mnogo da patiš. Ali, ne brini. Kada prođu svi ružni trenuci, dolaze najdivniji trenuci u tvom životu. Biće ih, mnogo, bez imalo sumnji.

AKO SI IZABRALA KNJIGU – B

Osoba si koja je rođena pod srećnom zvezdom.

Sve što poželiš ti možeš i da dobiješ, iako si biće koje zna šta hoće i koje ni u kom pogledu ne odustaje od onog što želi.

Ne kaže se uzalud da sreća prati hrabre i ti si upravo takva žena.

Mnogi na tebe žele da se oslone i ti si neko za koga mnogi imaju samo lepe reči. No, naravno da ima i onih koji su ljubomorni, baš na tvoju snagu, na tvoj stav… Na ono što jesi, a to je vrlo važno da kažemo.

Tvoja sudbina je da uvek budeš ono sto si sada – jedna jaka i stabilna ličnost koja ne očekuje da joj bilo šta padne sa neba. Nema nimalo sumnje da ćes umeti da dođeš do svog cilja. Da dobiješ ono što želis, ali osoba si koja je svesna da je život samo jedan.. I umeš u njemu da uživaš na najbolji način.

AKO SI IZABRALA KNJIGU – C

Ti si neko kome je suđeno da bude voljena, da imaš nekog ko će pratiti kroz život i to je ono što moramo da naglasimo.

Nemojte brinuti, ma koliko da problema bilo, ti si osoba koja će znati da iz svega izađe kao pobednica. U tome si najbolja – borac nad borcima i svaka ti čast na tome!

Ti si neko kome je emocija ono što je na prvom mestu. Neko si ko ume da se bori svim silama za svoje želje, ali je tvoj veliki problem što uvek na prvo mesto stavljaš one do kojih ti je stalo. Dakle, nije važno šta ko misli ili kaže o tebi, ti si neko ko više razmišlja o tome da usreći one koje voli nego što ćeš misliti o svojim potrebama.

To ujedno i tvoja mana i tvoja vrlina. Znas da voliš kao niko na svetu i važiš za osobu koja će biti odana i verna i uvek tu za one do kojih ti je stalo. Ali, velike su šanse da ćeš tako funkcionisati tokom celog života.

Misliti na druge, činiti svima, a tebi kako bude.

Nauči da ceniš sebe.

Da budeš tu za one koje voliš, ali ne po cenu toga da sebi naudiš ili da sebi napraviš štetu.

Sve dok tako ne učinis, ne postoje šanse da ćeš biti srećna. Bar ne potpuno.

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. MAJA 2020: NEKI ĆE SE MUČITI S MOGUĆNOŠĆU TAJNE LJUBAVNE VEZE

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. MAJ 2020: VAŠA VOLJENA OSOBA JE OKRENUTA SVOJIM PRIORITETIMA, A VI TO DOŽIVLJAVATE KAO NEKU FORMU POVLAČENJA