in

VEČNI NEPRIJATELJI U HOROSKOPU: ŠKORPIJA BLJUJE VATRU NA VODOLIJE, BLIZANAC NE PODNOSI SAM SEBE

Iako ideja da se svi slažu zvuči divno, u stvarnom svijetu stvari tako ne funkcionišu. Ljudi se obožavaju, vole, mrze, preziru, pa čak imaju i smrtne neprijatelje. Zar nismo najdivnija bića na planeti? Iako za neke od ovih osjećanja možemo okriviti riječi ili djela, za mnoga od njih su zaslužne naše ličnosti koje u velikoj mjeri zavise od našeg horoskopskog znaka. Stoga, ako se pitate ko je vaš smrtni neprijatelj kojeg bi trebalo da izbjegavate kao kugu, ne morate više razmišljati. Evo koji su horoskopski znaci zakleti neprijatelji.

1. Blizanci i Blizanci

Ako postoji znak koji ne može da podnese sam sebe, to su Blizanci. Dvije ličnosti zamotane u jednom znaku koje hodaju tankom linijom između razuma i ludila. Kada se nađu dva Blizanca, imate dvije moguće situacije: najbolji prijatelji ili neprijatelji za cijeli život. Nema sive zone kada su Blizanci u pitanju.

2. Škorpija i Vodolija

Dobro, ako ćemo biti potpuno iskreni, Škorpija i nema prijatelje među horoskopskim znakovima jer je ona takva. Ali, ako suzimo spisak na jedan horoskopski znak kog Škorpija ne može da podnese i bljuje vatru na njega, to bi bila Vodolija. Problem je u tome što su Vodolije tako opuštene, otvorenog uma i luckaste da to izluđuje Škorpije. Zapravo, bijes Škorpije prema Vodolijama je tako očigledan, da ni njih Vodolija ne može da podnese jer je svaki pokušaj da se povežu… pravi pakao.

3. Vaga i Ovan

Iako Vaga možda nije slobodnog duha kao Vodolija, i ona je bezbrižna i sa glavom u oblacima. U njenom svijetu, sve je lijepo i ravnoteža je ključ. Iako ovo funkcioniše sa ostalim znakovima, sa Ovnom uvijek dovodi do borbe šakama. Sudar ličnosti – bezbrižni znak koji želi da održi mir i tvrdoglavi znak koji je uvijek u pravu – praktično rat svjetova. Iako su uglavnom smrtni neprijatelji, poštuju jedno drugo na način na koji to ne rade drugi znakovi. Zamislite to.

4. Lav i Bik

Iako mogu biti dobar par jer se suprotnosti privlače, teško im je da budu prijatelji. Potreba Lava da bude lojalan u suprotnosti je sa potrebama Bika da učni sve što mora kako bi dobio ono što želi.
Takođe, hrabrost Lava i tvrdoglavost Bika ne idu jedna sa drugom – previše su slični, a opet miljama daleko.

5. Ribe i Rak

I Ribe i Rakovi su izuzetno osjetljivi znakovi – toliko osjetljivi da bi mogli da se kategorišu kao hipersenzitivni. Izgleda kao da ima smisla da budu drugari, zar ne? Pogrešno. Uprkos činjenici da su jednaki u svojoj osjetljivosti, način na koji pokazuju osjećanja jeste ono što ih razdvaja. Dok Rakovi drže osjećanja u sebi, Ribe ih puštaju napolje i ne stide se da svima pokažu šta osjećaju. Ova dva znaka su neprijatelji zbog toga što ne mogu da podnesu način na koji se onaj drugi nosi sa emocijama.

6. Ovan i Ovan

Blizanci nisu jedini znak koji ne može da podnese sam sebe. Još smrtonosnija kombinacija od dva Blizanca jeste kombinacija dva Ovna. Zašto? Zato što nijedan od njih neće da se povuče i prizna grešku, pa nastane prava katastrofa. Mogli bi da se bore glava o glavu decenijama i decenijama… a neki to zaista i rade!

LJUBAV DO KRAJA ŽIVOTA: 12 NAJLEPŠIH PAROVA U HOROSKOPU KOJI ĆE SE VOLETI ZAUVEK

STVARI KOJE HOROSKOPSKI ZNACI NEĆE NIKADA URADITI: OVAJ ZNAK TI NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA