in

VELIKI HOROSKOP ZA MART 2019-TE: LJUBAVNA AVANTURA, NOVI POČETAK A U ŽIVOT TI ULAZI NEKO KO ĆE TE OSTAVITI BEZ DAHA

OVAN

POSAO

Venera koja vlada vašim poljem novca na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i ulazi u znak Vodolije. Suočićete se sa neočekivanim smetnjama u dovršavanju jednog projekta i sa posledicama loših investicija. U pomoć će vam priskočiti saradnici sa kojima ćete uspostaviti produktivniji način saradnje tako što ćete se poslužiti novim metodama. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta. Bićete primorani da odložite nove planove i da se pozabavite rešavanjem teškoća koje niste primetili na vreme. Manipulacije od strane nekih osoba koje su dovele do štetnih posledica po vas zahtevaće vaše vreme i napor kako biste ih otklonili. Najviše štete ćete imati zbog glasina koje neće biti lako demantovati. Uran ulazi u znak Bika 6. marta i donosi vam promene na polju finansija koje će od vas zahtevati prilagođavanje. U pitanju su nova pravila i zakoni ali i nove mogućnosti. Sunce će praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Ostvarićete napredak u realizaciji dugoročnih poslova. Moguće je i unapređenje. Istaći ćete se vašim autoritetom i veštinama. Mars će 14. marta praviti trigon sa Saturnom. Pojačaćete aktivnosti u vezi investicija u dugoročne i velike poslovne poduhvate. To će vam doneti uvećanu zaradu. Uspeh ćete ostvariti u oblastima građevinarstva i mehanizacije. U trećoj dekadi marta Mars će praviti trigon sa Plutonom i doneće vam veliku motivaciju i snagu koja će vam omogućiti da se izborite sa svim preprekama i da izdržite krajnje napore kako biste ostvarili jedan važan cilj. Sunce će ući u vaš znak i učiniće da se istaknete i zablistate u svom polju delatnosti. Zahvaljujući tajnim planovima uspećete da znatno uvećate saldo na vašem računu. Merkur će krajem marta krenuti direktno. Ostvarićete uspeh u savetodavnim oblastima. Nezaposleni Ovnovi će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima gde mogu da pokažu svoj autoritet i rukovodeće sposobnosti, kao menadžeri u trgovinskim lancima i slično.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom i ući u znak Vodolije, što će dovesti do udaljavanja između vas i partnera. Osećaćete potrebu za promenama u vezi. Retrogradni Merkur će vam doneti nedostatak jasne komunikacije i bićete oboje skloni da imate tajne i da prećutkujete važne činjenice što može dovesti do nestabilnosti u odnosima. Druga polovina marta će vam doneti mogućnost da poboljšate odnose sa voljenom osobom. Više ćete razgovarati o zajedničkim planovima i angažovaćete se da ostvarite ono što budete dogovorili. Pojačaće se strasti što će pozitivno uticati na vašu vezu ali budite pažljivi kako ne biste ušli u nepotrebne rasprave i sukobe zbog neslaganja oko zajedničkih planova.

Ako ste slobodni:

Tokom većeg dela marta ćete biti raspoloženi za zabavu i avanture i nećete biti zainteresovani da ulazite u vezu. Tek u trećoj dekadi meseca ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju više nego svi drugi koje budu u vašoj blizini. Dopašće vam se način na koji vas posmatra i to što na vas deluje jednim delom podsticajno, a drugim delom umirujuće. Upoznaćete se bolje, početi da se viđate, postaćete privučeni jedno drugim i zainteresovani za ulazak u vezu. Stariji Ovnovi će imati jasan cilj i dobro razrađen plan kako da privuku pažnju osobi sa kojom žele da započnu vezu. Imaćete i dosta sreće jer ćete uspeti da za kratko vreme ostavite pozitivan utisak i zainteresujete je za vezu sa vama.

ZDRAVLJE

Tokom marta ćete biti osetljivog zdravlja. Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će biti u izgonu, retrogradan i prolaziće kroz polje koje slabi vaše zdravlje. To će vam doneti teškoće sa cirkulacijom i hormonima, podložnost virusnim oboljenjima, pojačan umor, probavne smetnje i smanjenu otpornost na stres. Više se odmarajte. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od što više vitamina koje možete da unosite kroz voće kao što su pomorandže, ananas i avokado. Semenke suncokreta i bundeve će vam poslužiti kao dobar antioksidant. Jedite više ribe, svežeg povrća, cvekle, šargarepe i pijte čajeve kao što su zeleni i kopriva. Umanjite unos mesa, brze hrane i konzervirane hrane.

SREĆNI BROJEVI

6, 10, 18, 23, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA

NAJBOLJI PAROVI U HOROSKOPU: SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU?