in

VELIKI LETNJI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA 2020: NOVI LJUDI ĆE POTPUNO TIHO UĆI U VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT

OVAN

LJUBAV

Dragi Ovnovi, najbolji period za zaljubljivanje očekuje vas od početka leta do 4. avgusta. Venera vam ovog leta donosi mogućnost da upoznate mnoge ljude i steknete nove prijatelje, piše Lovesensa. Sa druge strane, Mars donosi slobodnim Ovnovima i mnoge avanture ispunjene strastima i pojačanim emocijama. Usamljena srca biće ispunjena ljubavnim zanosom. Ovog leta ne propustite prilikud a se udvarate, primate komplimente, flertujete i zavodite. Period do 4. avgusta donosi vam šansu da započnete novu i uzbudljivu ljubavnu priču. U periodu između 4. avgusta 6. septembra situacija na polju ljubavi počinje da se komplikuje. Kvadrat Venere može doneti nerazmevanje, sukobe i razmimolilaženje stavova i životnih puteva. Toksičnu situaiju u ljubavi može doneti i položaj Marsa, pa se čuvajte prevara.

POSAO

Na polju karijere očekuje vas naporan period u kojem vladaju spletke i zamke. Kvadrat Jupitera počinje vas ometa u mnogim poslovnim prilikama i stvara napetost u donosu sa kolegama. Krajem jula i početkom avgusta magična Venera donosi period uspeha za one koje rade u oblasti umetnosti ili su povezani sa prodajom kozmetičkih proizvoda. Jul, avgust i septembar su odlična tri meseca za pronalazak energije za ostvarenje poslovnih poduhvata. Iako ćete imati puno posla, vaša sposobnost dolazi do izražaja. Budite oprezni sa finansijskim investicijama tokom leta.

ZDRAVLJE

Tokom letnjih meseci očekuje vas sjajna fizička energija i kreativna inspiracija za sticanje zdravih životnih navika.

BIK

LJUBAV

Venera je u predivnom aspektu od 5. avgusta i vašem znaku donosi lepotu ljubavi, jednostavnost, harmoniju i strast. Proleće je donelo negativne turbulencije u vašem ljubavnom životu. Bili ste svedok tenzije, netrpeljivosti i sukoba u emotivnom odnosu, ali leto sve menja na bolje. Uspeli ste da pronađete balans i mir u ljubavi, a to se pozitivno odrazilo na budući odnos sa partnerom. Tokom leta očekuju vas velike, ali divne odluke. Mnogi parovi odlučiće se da žive zajendo ili će stupiti u brak, dok neke očekuje i proširenje porodice. Sve je moguće kada pored sebe imate osobu koja vas istinski voli. Čarolija Venere osvojiće i usamljena srca – imaćete šarm i harizmi i sada znate šta očekujete od potencijalnog partnera. Privlačnost više nije toliko važna u odnosu na predivnu ljubav.

POSAO

U prethodnom periodu morali ste da donesete velike odluke na profesionalnom planu, ali leto će pokazati da ste na pravom putu. Imte smirenost i dobru energiju da napravite drastične pomake na poslovnom planu. Početak leta donosi vam šansu da ralizujete svoje ideje, radite u sjajnom timu i završite važne poslove iz prošlosti. Imate velike šasne da uspete, ali je važno da obratite pažnju na detalje. Zapamtite, svaka sitnica može biti presudna za vaš uspeh.

ZDRAVLJE

Stres i napetost mogu ugroziti zdravlje. Pokušajte da pronađete izduvni ventil. Šetnja u prirodi vas može opustiti. Saturn čini da se osećate iscrpljeno tokom ovog leta, all Jupiter vam daje optimizam.

BLIZANCI

LJUBAV

Čarobna Venera do 4. avgusta donosi vašem znaku ljubav, prijatna osećanja, strast i romantiku kao nikada do sad. Ako ste usamljeni, sada imate priliku za nova poznanstva i treba da pružite šansu osobi koja se odavno trudi da vas osvoji. Tokom većine leta bićete veoma aktivni na emotivnom planu. Privlačite druge svojom harizmom i imate neverovatan šarm, venera će na vašem polju ljubavi biti aktivna i u septembru mesecu, što donosi divnu ljubavnu energiju i senzualnost. Ako ste se zbog pretodnih pogrešnih izbora pomalo razočarali, sudbina vam sada daje Sansu za neverovatan susret do kraja leta. One koji su u vezi, očekuje lep i skladan odnos sa partnerom.

POSAO

Iako ste u prethodnom periodu imali drastične turbulencije na poslovnom planu, planeta Jupiter vam sada donosi realizaciju ideja i dobre poduhvate. One koji imaju sar talan posao očekuje velika sreća na početku leta. Očekuje vas puno pozitivnih dogadaja koji će na vše polja dovesti do uspeha. Ako tražite posao, idealan period je u avgustu ili septembru. Očekuju vas dobre ponude i uvažavanje vaših kvaliteta. Saturn u trigonu sa Suncem u vašem znaku, počinje da vas jača i olakšava vam realizaciju poslovnih poduhvata. Bićete efikasni u projektima koji zatevaju puno truda.

ZDRAVLJE

lako ćete imati puno posla, energija vam je sjajna ovog leta i moćićete da se suočite sa mnogim izazovima. Postajete mudriji, zrelji i istrajniji. Moguće je da ćete početi da se bavite nekim zahtevnim fizičkim sportom. Ukoliko ste u mogućnosti, napunite baterije sa prijateljima na jednom zanimljivom putovanju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MAJ 2020: NEMA POTREBE DA ISKUŠAVATE NEČIJE STRPLJENJE ILI EMOTIVNU NAKLONOST

POČELA JE SEZONA BLIZANACA: RETROGRADNA VENERA DONOSI VELIKU STRAST I NOVE KARMIČKE LJUBAVI