in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2022. GODINE: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA

VODOLIJA

Povoljno vreme za sudbonosno poznanstvo je leto. Zadatak Vodolija nije da se zanose ljubavnim eksperimentima i intrigama, jer neopravdana ljubomora prema partneru može ometati dugo očekivanu sreću. Savetuje vam se da takav osećaj držite pod kontrolom, da verujete svom saputniku i činjenicama, a ne da sumnjate i nagađate, a da se na kraju ispostavi da niste bili u pravu.

Ljubavni partneri mogu biti iznenađujuće zavodljivi početkom ove godine. Planete ukazuju na to da će mnoge Vodolije uskoro doživeti povećanje fizičke privlačnosti i romantične strasti u svim dugoročnim vezama, što je i pravi trenutak za zajedničko uvažavanje i razumevanje ključnih stvari u odnosima.

Kod slobodnih Vodolija, potraga za ljubavnim i bračnim partnerom, može da pokrene novo uživanje u osećanjima. One mogu očekivati da će početkom 2022. godine naići na neobično komplikovanu vezu koja će između sredine februara i kraja marta zahtevati posebnu pažnju.
Početak godine za njih nije najbolji, a stvari će oscilirati između pozitivnog i negativnog do kraja marta. U aprilu proverite da li imate rezervni plan u slučaju da se vaši romantični planovi raspadnu i zapamtite da smeh na kraju leči sve emocionalne povrede. Druga polovina maja može da donese mnogo zbunjujućih intriga. Vodolije koje su same će verovatno uživati, dok će oni u vezi biti uhvaćeni nespremni u nekoj situaciji.

U julu mesecu, možete se naći u nekom svom otkačneom svetu, kada se možete osetiti malo udaljeno od svojih najmilijih. Zamolite ih da istrpe ovu vašu fazu, a vi ćete im sve to vratiti kasnije. Početkom augusta postajete posebno tvrdoglavi, ali nemojte joj podleći. Odnose treba negovati, a ne ići glavom kroz zid. Usredsredite se na poštovanje svog partnera. Vaše energije konačno dolaze u ranotežu u drugoj polovini septembra, što vam omogućuje da se fokusirate na partnera. Sredinom novembra, parovi mogu očekivati dublju posvećenost jedno drugom, što će biti zalet za veselu prazničnu sezonu. Oni koji su sami, ukoliko se susretnu sa nekom ljubavnom dilemom, trebalo bi da se posavetuju sa iskrenim prijateljima.

Ako izgleda da veza neko vreme ne napreduje, razmislite da li je vredno nastaviti je. OVa 2022 je najbolja godina za odlučivanje po ovom pitanju. Iako Vodolije, koji su praktični ljudi, teško napuštaju nekoga koga više ne vole, ne treba zaboraviti da odnos bez osećanja ne donosi sreću.
Velike su šanse da će ta veza biti kratkotrajna, ali sa druge strane, izuzetno prijatna. Ostanite uravnoteženi i ne predajte se olako. Planetarni aspekti takođe ukazuju na to da će ozbiljnija veza takođe doći ubrzo nakon prvog juna i očekujte da će ova romansa biti nežna, strastvena i dugotrajna.

Krajem avgusta u fokus dolaze vaš dom i porodica, pre svega finansijska poboljšanja, nove dnevne aktivnosti i rešavanje porodičnih nesuglasica, biće stalna tema u vašem životu. Ovo će biti veoma važno i ključno vreme za sticanje poverenja među voljenim osobama i uspostavljanje zajedničkog razumevanja.

Savetuje vam se manje porodične ili novčane probleme rešite kroz iskren razgovor i posvećenost jedno drugom. Tokom jesenjih i zimskih meseci, Vodolije se sklanjaju u svoj prijatni kutak i očekuju procvat bliskih odnosa sa voljenom osobom. U ovoj 2022. godini, mnoge Vodolije će u ljubavnim odnosima verovatno otkriti snažne pouke koje se tiču međusobnog poverenja, intimne komunikacije i uvažavanje partnerove prošlosti.

Ova 2022. godina je dobra godina za brak i prinove u porodici. Savetuje vam se da sa vašim partnerom idete negde na romantično putovanje. Vreme koje provedete zajedno, daleko od svoje okoline, osvežiće vaša osećanja, dati nove emocije i inspirisati vas za stvaranje porodice. Za one koji su već u braku, zaljubljene s kraja proleća predstaviće romantičan period ispunjen nežnošću i ljubavlju jedno prema drugom. Ali Vodolijama, čiji je odnos sa partnerom zapao u ćorsokak, zajednički život može da se pretvori u niz svađa i propusta, što najverovatnije može rezultirati raskidom veze. Ipak, postoje šanse za povratak međusobnog razumevanja, ali to će zahtevati zajedničke napore obe strane.

Ova 2022. godina za Vodolije može biti zanimljiva za organizovanje raznih zabava a očekuje se i puno avantura. Sentimentalni život će se relativno poboljšati u poređenju sa prošlom godinom. Oni koji su pronašli svoju bolju polovinu mogu da razmišljaju o venčanju u drugom delu godine. Oni koji su još slobodni sigurno će pronaći ljubav, ali eventualni bračni život zavisi samo od njih.

Većina vas je zadovoljna svojim ljubavnim životom i ne pomišljate na drastične promene ili mu pridajete posebu pažnju. Tendencija će biti da zadržite svoj sadašnji status, što znači da će oni koji su u braku ostati u braku, a oni koji su slobodni najverovatnije će pronaći svoje srodne duše, a oni koji su u vezi verovatno će napraviti sledeći korak koji može da završi stupanjem u brak.
Mladi muškarci Vodolije ove godine mogu doživeti burnu ljubavnu priču. Možemo primetiti veliku promenu i potrebu za ljubavlju. Kroz iskustvo ljubavi Vodolije mogu da nauče šta treba da promene na sebi. Žene Vodolije će biti uhvaćene u sve vrste planova da se odrastanjem definišu kao zrele osobe.

April vam pomaže da pređete na još jedan viši nivo u odnosima sa partnerom i to rođenjem bebe ili preseljenjem u vašu zajedničku kuću ili stan. Najbolji meseci za brak i medeni mesec su avgust, oktobar i decembar. Za one koji su slobodni, april, novembar i decembar su najkorisniji meseci u smislu ljubavnog života. Proživećete trenutke za pamćenje pored svog partnera, a vaša veza će postati jača nego ikad. Ne zaboravite da je iskrenost najbolji način da obezbedite srećnu vezu.

Za oženjene Vodolije 2022. će biti posebna godina, ali bi mart i april mogli doneti nekoliko izazova i sukoba. Mirno razgovarajte o njima, čak i ako ponekad budete razočarani što vas partner ne razume. Pokušajte više da obratite pažnju na njegove potrebe jer se brak zasniva na poštovanju, razumevanju i uzajamnoj podršci. Kraj godine će biti opušteniji u odnosima.

Evo nekih znakova sa kojima ćete se posebno slagati ove 2022. godine. U odnosu sa Lavom oboje osećaju nešto čvrsto među sobom i predviđaju trajnu vezu. Ovaj odnos pokreće divljenje jedno drugim. Takođe, to su ljudi koji mnogo rade, a sastaju se samo na nekoliko sati, uveče, kada podele ono što je novo u njihovom poslovnom životu. Lav entuzijastično podržava Vodolije, vrlo dobro znajući njihovu potrebu za komplimentima, dok Vodolija daje realne savete Lavu koje on mnogo ceni.

Kad su Vage u pitanju, sa Vagom upravlja Venera, planeta ljubavi, dok Uran, planeta pobune i Saturn, planeta karme, upravljaju Vodolijom. Ova kombinacija uticaja može biti zanimljiva i plodna. Ove 2022. godine Vaga i Vodolija mogu da se upuste u veće projekte jer zajedno mogu da naprave velike stvari, koristeći svoju želju ka napretku i opštem dobru. Ovaj par može inspirisati i voditi razne pokrete za socijalnu pravdu i promene u društvu.

Kada su Strelčevi u pitanju, njihova veza se uglavnom zasniva na međusobnom divljenju. Individualnost Vodolije, vizionarsko razmišljanje i kreativni kapacitet privlače Strelca, dok se sa druge strane, Vodolija divi Strelčevoj i inicijativi koja uvek dolazi sa novim i briljantnim idejama.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MAJA DO 5. JUNA 2022: Malo je vjerojatno da ćete dobiti ono čemu težite u ljubavi

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom