in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2022. GODINE: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA

BLIZANCI

Moguće da ćete se zaljubiti već na prvi pogled i da ćete već u prvih dva meseca pronaći željenu sreću. Nemojte dozvoliti da tako nešto vam isklizne iz ruku, nemojte biti sramežljivi i ne razmišljajte puno, što bi rekli, ne filozofirajte previše, jer možete da izgubite ponuđenu i da zbog toga žalite možda i do kraja života. Takva sreća vam se neće pojavljivati baš često, zato je iskoristite.

Uživaćete u ugodnim vezama i velike su mogućnosti da ćete pronaći osobu iz svojih snova. Ako se to desi, tada više nećete sebi dati mira i učinićete sve da tu osobu zavedete.

Najverovatnije da će sve to vredeti uloženog truda. Delićete ista osećanja i bićete potpuno uslaglašeni sa vašim partnerom. Bićete okruženi nežnoću i brigom.Intenzitet vaše veze biće maksimalan, i fizički i emocionalno. Međutim, pored svega, pripazite, jer u potreazi za zadovoljstvom možete da uđete u nekoliko paralelnih veza, što na kraju može da vam donese izvesne probleme.

Početak godine biće povoljan Blizancima koji nisu u vezi. Imaćete prilike da upoznate nove ljude koji će povećati vaš životni elan, a imaćete i jedinstvenu mogućnost da stupite u brak koji će doneti dar sreće u vaš život. Potpuno ćete uživati u nadolazećim mesecima, i fokusiraćete vašu pažnju na ljubav. Blizanci će znati kako da potpuno iskoriste svu blagonaklonost koju im donose planete i kako da utole žeđ za ljubavi. Nove veze biće obavijene senzualnošću i romantikom, jer će zvezde da vam donesu mnoge ideje u vezi ljubavi i poboljšaće vašu senzualnost. Ovo će biti izraženije u drugoj polovini godine.

U junu ili julu sa bračnim drugom planiraćete putovanje koje kože iamti pozitivno dejstvo na jačanju vaših porodičnih osećanja. Veoma je moguće da ćete planirati i prinovu u porodici. Sa druge strane, u ljubavi ove godine, možda ćete prolaziti i kroz neke vrste preispitivanja. Ako je vaša ljubav ona prava, čvrsta i jaka, tada možete imati ljubavni život pun odanosti između vas i partnera, ali ako nije tako, tada može da bude problema između vas.

U nekim periodima godine možda ćete se suočiti sa manjkom ili gubitkom interesa za vas. Možda ćete čak osetiti i neku vrstu odbojnosti prema ljubavi i ljubavnim vezama. Oni koji nisu vični romantici, mogu jednostavno da stupe u brak, ali to će im biti teže jer će morati pokušati da zadrže svoju vezu na svaki način. Moraćete da pokušate da usrećite partnera ne povećavajući tenziju među vama.

Gledajte da ne budete oštri u govoru, jer to može da omete vaše buduće ljubavne veze. Neki neočekivani preokreti mogu doneti i do kraja veze. A savetuje vam se da budete podalje od nekih davnih i bivših veza koje su odavno izgubile svoj sjaj. Budite oprezni sa udvaranjem bivših ljubavi. Povratak na njih neće doneti željeni dobitak. Poslednji par meseci mogu biti posebno povoljni u ljubavi za mlađe Blizance.

Ali, i oni koji su u vezi imaće šanse da ojačaju još više svoju vezu ili će pronaći vezu u kojoj će biti dovoljno cenjeni. Tokom ovog perioda vaša ljubav će da se uzdigne na jedan viši nivo. Treba da shvatite da ljubav nije samo dar od Boga, već nešto o čemu je potrebno da se vodi konstantna briga. Ne proveravajte bez potrebe emocije vašeg partnera, tako ćete izbegnuti eventualne probleme koji mogu nastati usled nervoze i napete atmosfere između vas. Treba da gradite intelektualna i rafiniran odnos sa vašim opartnerom.

Cenite podršku i poštovanje koje dobijate. A i brak može biti pomolu. Bićete veoma zaokupljeni ljubavlju i romantikom i to će vas naterati da napravite neka značajna prilagođavanja. Na kraju krajeva, ako želite da budete najveći ljubavnik, to će značiti i neke promene u vašem ponašanju.

Evo nekih znakova sa kojima ćete se posebno slagati ove 2022. godine. Tu je Ovan, koji isto kao i vi voli da flertuje. Vi ste veoma znatiželjni i poželećete da izbliza otkrijete ovnovu e*oti*nost. U vezi sa Lavom, vaša nestalnost i humor će odgovarati komunikativnom i veselom Lavu. Vi ste oboje oslobođeni predrasuda i ljubomore. Sa Vagama, vi jedno drugom poklanjate neverovatne nežnosti i sve svoje slobodno vreme. Vage su gotovo idealni partneri za vas Blizance.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MAJA DO 5. JUNA 2022: Malo je vjerojatno da ćete dobiti ono čemu težite u ljubavi

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom