in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

LAV

Drugi kvartal – Jupiter u polju doma sada je u svom retrogradnom hodu, a Mars takođe ide retrogradno u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka – za Lavove je ovo period kada im se sve njihove greške i propusti mogu direktno vratiti « u lice ». Zato je sada pravi trenutak da ispravljate ono što se ispravljati da, mada vas odmah moram upozoriti da će to biti izuzetno teško.

Koliko ste brljali u prvom kvartalu, toliko ćete sada I duplo više morati da se potrudite da stvari vratite na svoje mesto. Slobodni se u ovom periodu ne smiruju – kod vas će dešavanja po pitanjima ljubavi ići kao na traci – mešaće se prošlost I nova poznanstva, ljudi će dolaziti I odlaziti iz vašeg života, a avantura će biti na prvom mestu.

Treći kvartal – u ovom periodu vam sleduje još jedna “doza” pomračenja koja se vezuju za vaše polje ličnosti I polje emotivnih I bračnih partnerstava. U prevodu – držite se dobro, jer je ovo poslednji period kada morate da se istinski borite za svoje ljubavne priče. Budite svesni da će neke od veza u ovim mesecima pući i prestati da postoje.

Zapitajte se šta je ono što vam je istinski vredno i važno…..Neki od zauzetih Lavova mogu odlučiti da sebe i svoje potrebe stave na prvo mesto, iako su svesni da je to na uštrb emotivne veze ili braka u kojem su. Slobodni Lavovi i u ovom periodu su u svom standardnom raspoloženju za ovu godinu, a ono je – uživanje, uživanje, uživanje i maksimalna sloboda…

Četvrti kvartal – retrogradna Venera u vašem polju doma donosi jake opcije da se neki poljuljani odnosi srede i smire. Naravno, svesni ste da ćete morati da se vratite na priče koje ste do sada propuštali sa voljenom osobom, kao i da priznate neke svoje greške. Ulazak Jupitera u vaše polje ljubavi i dobar aspekt koji pravi na vaš znak doneće od novembra meseca konačno popravljanje odnosa i jačanje stabilnosti.

Slobodni Lavovi će za to vreme morati da prođu turu vraćanja bivših partnera, a neki od vas će morati da priznaju sami sebi da su možda pogrešili što se nisu više potrudili u prošlosti oko neke osobe.No, i vama Jupiter u polju ljubavi sada donosi mogućnost da najzad uđete u jednu ozbiljnu priču.Bio je i red, jel da ?

4 MUŠKA HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ŽENE VRTE OKO MALOG PRSTA

OVAJ ZNAK OČEKUJE OD TEBE ONO ŠTO ON SAM NE MOŽE DA TI PRUŽI: ON JE NAJKOMPLIKOVANIJI HOROSKOPSKI ZNAK