in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

DEVICA

Drugi kvartal – u ovom periodu, strast je na vrhuncu, ali zajedno sa velikim strastima dolaze i velike komplikacije, pa će u nekim vezama ovi prolećni meseci dobrano prodrmati tlo i temelje vašeg odnosa. Iskušenja tajnih veza i dalje su zauzetim Devicama enormno jaka, ali oprez – Jupiter koji vlada vašim partnerstvima kreće retrogradno, pa neke od vaših tajnih aktivnosti mogu napraviti problem u odnosu sa stalnim partnerom.

Neke laži mogu biti otkrivene. Oni koji se i dalje čvrsto drže zajedno, u ovom periodu će istinski uživati. Što se slobodnih Devica tiče, i u ovom kvartalu još jedna šansa za veliku ljubav – i opet će to biti osoba nešto starija od vas i opet neko ko dolazi u vaš život da vam donese trajnost i stabilnost.

Treći kvartal – ukoliko su neke od emotivnih veza prekinute u prvoj polovini godine, u ovom kvartalu može doći do obnove odnosa. Mars se vraća u vaše polje ljubavi i možete se nadati nečijem povratku. Oni koji su slobodni sa Venerom u svom znaku imaju svu moguću podršku za pronalaženje nove ljubavi.

Osoba će biti vrlo slična kao one koje smo već pominjali – izgleda da vam ova ovoj godina nudi samo nešto tog tipa, pa vi uzmite ili nemojte….Pomračenja Sunca i Meseca zahvatiće kuće koje ukazuju na tajna dešavanja, što će se kod Devica u braku dvojako manifestovati – kod nekih od vas doći će do prekida u tajnim pričama…..dok će kod drugih doći do prekida u stalnim vezama zbog osobe koju u tajnosti volite.

Četvrti kvartal – još jedna šansa za ljubavne povratke, jer Venera kreće retrogradno u vašem polju komunikacije, kontakta, susreta. Neke ljubavne priče vam se vraćaju, i više je nego izvesno da će ovoga puta i ostati….Za one koji beže od prošlosti, nova ljubavna šansa – i to preko komšiluka ili putovanja, moguće čak i odlaska u inostranstvo.

E, kad u novembru Jupiter, planeta koja vlada vašim ozbiljnim emotivnim i bračnim partnerstvima, pređe u vaše polje doma i znak Strelca – biće veselo. Mnoge veze sada idu ka veridbama, zajednici, braku….čak i prinovama. Što se tiče onih koji su u braku, a koji su opstali tokom ove burne ove godine – vama sledi zadovoljstvo i sklad sa voljenom osobom….

4 MUŠKA HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ŽENE VRTE OKO MALOG PRSTA

OVAJ ZNAK OČEKUJE OD TEBE ONO ŠTO ON SAM NE MOŽE DA TI PRUŽI: ON JE NAJKOMPLIKOVANIJI HOROSKOPSKI ZNAK