in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

ŠKORPIJA

Drugi kvartal – i onima koji su od skoro ušli u veze, ali i onima sa dužim emotivnim i bračnim « stažom » u ovom se kvartalu javljaju prvi, dosta neugodni problemi. Jupiter u vašem znaku kreće unazad, a u polje partnerstava, nakon mnogo decenija, ulazi tranzitni Uran. Takođe, u junu mesecu Mars koji vlada vašim znakom kreće retrogradnim hodom u polju doma i porodice.

Iskreno rečeno, ovi aspekti mogu da označe sve i svašta – avanture i paralelne odnose koji vam mogu doneti problem sa stalnim partnerom, ljubomore i sumnje koji podrivaju stabilnost veze u kojoj ste, nesuglasice, promene, iznenađenja koja neće biti baš uvek prijatna….Držite se dobro i ne odustajte od odnosa koji su vam važni…

Treći kvartal – pomračenje Meseca u polju doma i porodice kao da dolazi da zapečati neke veze i bračne zajednice. Ako je za utehu – blizu ste završetka neugodnog perioda i krajem avgusta ili početkom septembra, moći ćete mirnije da dišete.

Nekako sve dolazi na svoje mesto, vi ste raščistili i sredili ono što je bilo do vas – I Jupiter u vašem znaku I vaš vladar Mars kreću direktnim hodom – vreme je da se sagledaju posledice onoga što je bilo, I da vam ovo iskustvo pomogne da se takve stvari više ne dogode. Što se tiče slobodnih, vi ćete u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćajući u prošlost, malo se aktivirajući oko novih osoba, iako ste svesni da sa njima možete imati samo avanturu…

Četvrti kvartal – Venera iz vašeg znaka kreće retrogradnim hodom – za slobodne je ovo period da se ponovo povežu sa nekim sa kim su izgubili kontakt, čak i da eventualno uđu u odnos, koji bi za divno čudo, mogao biti prilično dobar i koji bi vas okupirao na neko duže vreme.

Poslednji mesec u godini je jako dobar po vas, jer je prisutna velika romantičnost, zaljubljenost i senzualnost i sa osobom sa kojom u ovom periodu uđete u vezu, imaćete baš sve ono od ljubavi što ste ikada želeli. Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, stanje je u potpunosti mirno. Ljubav cveta kao nikada do sada, i vi i partner, ako već niste, sada se možete odlučiti za zajednički život ili ulazak u bračnu zajednicu.

4 MUŠKA HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ŽENE VRTE OKO MALOG PRSTA

OVAJ ZNAK OČEKUJE OD TEBE ONO ŠTO ON SAM NE MOŽE DA TI PRUŽI: ON JE NAJKOMPLIKOVANIJI HOROSKOPSKI ZNAK