in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

JARAC

Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom i zahtevaće od vas da uložite velike napore i strpljenje u poboljšanje vašeg finansijskog stanja. Pažljivo rukovanje novcem i istraživanje finansijskih, tržišnih i ekonomskih kretanja, kao i berzanskih akcija će biti neophodno. Budite pažljivi i prilikom novih investicija. Ukoliko pokažete veliku veštinu u praćenju berze, možete ostvariti velike dobitke. Ako niste u ovom vešti, nije vreme za nove investicije. Venera će ući u znak Riba i doneće vam dobar osećaj za trgovinu, dogovore i planiranje prioritetnih radnih zadataka. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika i doneće vam uspeh u oblastima prosvete i zabave. Pokrenućete novi projekat koji će od vas zahtevati sposobnost za improvizaciju i snalažljivost, kao i preuzimanje izvesne doze rizika. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za aktuelna kretanja na tržištu, što će vam biti dragoceno u oblasti trgovine i transporta. Imaćete dobar osećaj koja roba će biti tražena na tržištu i šta će vam doneti najbolju zaradu od prodaje.

Mars će 15. aprila ući u znak Riba i motivisaće vas da se angažujete oko pokretanja novih poslovnih pregovora, održavanja čestih sastanaka i poslovnih prezentacija. Venera će 18. aprila praviti odnos sa Uranom i doneće vam niz kreativnih ideja koje ćete biti u mogućnosti da primenite u svom radu i dobijete novu metodu kojom ćete efikasnije ostvarivati uspeh. U trećoj dekadi aprila Venera će praviti konjunkcije sa Neptunom i Jupiterom, što će vam doneti odličan osećaj za lepotu, kvalitet i formu, kao i dobar osećaj za pristup drugim ljudima. Ovo će vam doneti uspeh u pregovorima. Delimično pomračenje Sunca u Biku vas upozorava da izbegavate upuštanje u finansijske rizike jer možete imati gubitke.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zabave, saobraćaja, ugostiteljstva, trgovine, komunikacija i dizajna.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Riba gde je jaka i egzaltirana u prvoj dekadi aprila doneće vam pozitivne promene u odnosu a voljenom osobom. Pokazivaćete više emotivne topline. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom će vam omogućiti da se bolje razumete sa partnerom. Neće vam trebati reči, moći ćete da se razumete osećajima, intuitivno, pogledom i stavom.

Druga polovina aprila omogućiće vam da se lako dogovarate oko svega što vam bude važno, a posebno oko zajedničkih planova za budućnost. Učvrstićete međusobno poverenje tako što ćete voljenoj osobi poveravati vaša osećanja, iskreno i bez izbegavanje nečeg što bi moglo da bude teže za prihvatiti i razumeti. Na ovaj način ćete prevazići nejasnoće u odnosu.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom doneće vam sredinom meseca poznanstvo sa osobom koja je maštovita i kreativna, a koja će vam na neobičan način pokazati da joj se dopadate. Vama će se dopasti način na koji vam druga osoba prilazi i započećete komunikaciju u kojoj ćete imati jak osećaj kada će šta da vam vaša nova simpatija kaže i koje pitanje će da vam postavi. Između vas kao da neće biti tajni. Do kraja aprila ćete doživeti jaka osećanja i ući ćete u skladnu vezu.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu sa kojom će od samog početka moći odlično da se razumeju. Ubrzo ćete uvideti da slično razmišljate i da imate slične želje i potrebe u ljubavi. Ući ćete u intimne odnose, a nakon toga ćete ući i u vezu.

Zdravlje

Prva polovina aprila vam donosi relativno dobro zdravlje. Bićete podložni urološkim smetnjama i lakšoj prehladi. Potrebno je da se više krećete i da izbegavate velike napore. Druga polovina aprila vam donosi stabilno zdravlje. Prijaće vam da slobodno vreme provodite u prirodi. Neophodna vam je svakodnevna šetnja i psihofizička relaksacija.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje će doprineti jačanju vašeg imuniteta. Od povrća jedite karfiol, cveklu, šargarepu, krompir, bundevu, paradajz i crveni kupus. Od voća jedite borovnice, crveni grejpfrut i jagode. Integralne žitarice, uz kefir i jogurt jedite svakodnevno za doručak. Od mesa jedite ribu. Pijte zeleni čaj. Izbegavajte brzu hranu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto