in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

VODOLIJA

Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem znaku, što će vam doneti, s jedne strane mogućnost da pokrenete veliki projekat koji bi vam omogućio napredak u karijeri i uspon na više rukovodeće i odgovorne pozicije u vašem preduzeću. S druge strane, ovo vam u isto vreme donosi velike izazove i prepreke sa kojima ćete morati da se suočavate i da ih savladate, kako biste dokazali da ste sposobni i spremni da se nađete na višoj polovnoj poziciji. Venera će ući u znak Riba gde je egzaltirana i snažna, što će vam otvoriti mogućnost da poboljšate vaše finansijsko stanje jer ćete pokazati bolju veštinu u rukovanju novcem. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika i pomoći će vam da se bolje organizujete u završnim delovima vaših obaveza, kako biste uspeli da sve postignete na vreme, u predviđenom roku. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom prehrambenim proizvodima. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam odličan osećaj u koje oblasti je najbolje da investirate svoj novac. Imaćete velike dobitke zahvaljujući mudrim ulozima.

Mars će ući u znak Riba 15 aprila i motivisaće vas da uložite više napora u nalaženje načina za efikasnije privlačenje investicija koje su vam neophodne kako za pokretanje novih, tako i za nastavak aktuelnih projekata i radnih zadataka. Sunce će ući u znak Bika 20. aprila, što će vam omogućiti uspešnu saradnju sa privatnim sektorom i osobama koje su vlasnici sopstvenih preduzeća. Venera će praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom u trećoj dekadi aprila, što će vam omogućiti pokretanje novih pregovora. Pokrenućete i nove trgovačke poduhvate i prodajne prezentacije koje će vam doneti veliku zaradu. Delimično pomračenje Sunca u znaku Bika će dovesti do kašnjenja rokova zbog vašeg propusta.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima finansija, ekonomije, berze, bankarstva i investicionih fondova. Bićete u prilici da pokrenete sopstveni biznis.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur će 2. aprila praviti konjunkciju sa Suncem i bićete raspoloženi za važne razgovore sa partnerom o novim planovima i drugim temama koje će vas oboje zanimati i gde ćete imati važne predloge i inicijativu. Vaš partner će se u većini stvari složiti sa vama. Sunce sa Saturnom će poboljšati vaše razumevanje i međusobno poverenje.

Kvadrat Sunca sa Plutonom 18. aprila će izazvati nesuglasice između vas i voljene osobe zbog nečega što ste skrivali, a što će vaš partner iznenada saznati. Krajem aprila dogodiće se delimično pomračenje Sunca u znaku Bika, što će prouzrokovati neslaganja sa voljenom osobom i članovima porodice jer nećete imati strpljenja za njihove potrebe i želje.

Ako ste slobodni:

Početak aprila vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim odlučnim stavom i ličnim kvalitetima. Zaljubićete se i potruditi da privučete pažnju vaše simpatije. Otkrićete da imate slična interesovanja, što će vam omogućiti da se bliže upoznate. Ubrzo ćete ući u intimne odnose, u čemu ćete se slagati ali ćete kasnije uvideti kako postoje veće razlike u vezi životnih ciljeva i svakodnevnih navika. To će dovesti do udaljavanja. Nećete započeti emotivnu vezu.

Nešto starije Vodolije će privući osoba koja nije slobodna ali koja će na njih delovati poput magneta. Ući ćete u tajne intimne odnose koji će trajati kratko. Vaša nova simpatije neće imati vremena i pažnje za vas koliko je vama potrebno.

Zdravlje

Potrebno je da se više krećete kako biste poboljšali fiziku kondiciju, jer od toga zavisi jačina vaše otpornosti na bolesti. Bićete podložni infekcijama, otežanom varenju i cirkulaciji, kao i reumatskim tegobama ili artritisu. Vaša osetljivost na stres će biti pojačana, pa vam se savetuje da se ne iscrpljujete i da se više odmarate. Drugi deo aprila vam nosi stabilnost.

Potrebna vam je bazna ishrana, kako bi vaš organizam došao u potrebnu ravnotežu. Od povrća jedite crni luk, grašak, brokoli, šargarepu, peršun, kelerabu, crvenu papriku i zeleno lisnato povrće. Od voća jedite mandarine, ananas, jabuke, kivi i mango. Za dodatak ishrani koristite morske alge, kombuhu, soja sos i sodu bikarbonu. Pijte čaj od maslačka.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto