in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

RIBE

Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi u vezi svega što ne vam nije jasno, ne sagledavate dobro i u čemu nemate dovoljno iskustva. Nailazićete na spletke onih koji žele da dođu na viši položaj preko vaših leđa i na vašu štetu. S druge strane, bićete u mogućnosti da pokrenete pregovore iza zatvorenih vrata u vezi jednog važnog velikog projekta koji bi mogao da vam donese napredak u karijeri. To će od vas zahtevati mnogo truda i vremena ali će vam se isplatiti. Venera će ući u vaš znak i poboljšaće vaš lični nastup, kao i vaš osećaj za formu i lepotu. Drugima ćete prilaziti sa saosećanjem i razumevanjem, čime ćete pridobiti njihovu pažnju i volju za saradnju. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vas činiti efikasnim u oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacija. Započećete nove poslovne pregovore koji će se odvijati uspešno. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem znaku. Imaćete odličan osećaj za pokretanje novih poslova koji će vam doneti uspon u karijeri, veliku zaradu i isplativu saradnju.

Mars će 15. aprila ući u vaš znak i motivisaće vas da uložite više napora u razradu projekta koji budete pokrenuli. Pokazaćete kako ste u stanju da rukovodite važnim i odgovornim radnim zadacima. Vešto ćete koristiti svoj autoritet i stručna znanja i iskustva. Venera će u trećoj dekadi aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom, što će vam omogućiti da povučete u pravo vreme poteze koji će vam omogućiti da unesete neophodne promene u vaš način rada. Imaćete dobar osećaj za aktuelna kretanja u privredi i na tržištu. Pokrenućete poslove koji će vam donositi sigurne dobitke. Delimično pomračenje Sunca na kraju meseca u znaku Bika izazvaće teškoće u pregovorima i jedan plan će vam propasti.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima hemijske industrije, kreativnog dizajna, izdavaštva, novinarstva, medija i ekonomije.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila omogućiće vam da jasnije sagledate sve vrednosti i prednosti vaše emotivne veze, kao i kvalitete voljene osobe koje ranije niste primećivali. Imaćete više vremena i volje da poboljšate i učvrstite intimne trenutke sa partnerom i jedno drugome ćete se više poveravati. Neke istine će vas malo zaboleti.

Druga polovina aprila će vam doneti više razumevanja i intenzivniju komunikaciju, uz dogovore u vezi zajedničkih planova za budućnost. Vaš partner će se složiti sa većinom vaših predloga. Imaćete dobar osećaj za potrebe i želje voljene osobe. Poboljšaće vam se društveni život. Izbegavajte da bilo šta skrivate od partnera jer to može izazvati zahlađenje.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila doneće vam poznanstvo sa osobom koja poseduje kvalitete koji odgovaraju većini vaših kriterijuma. U početku ćete se nekoliko puta videti diskretno, na mestu gde možete da budete sami i gde ne mogu da vas vide vaši poznanici. U drugoj polovini meseca ćete postati bliski i počećete sve više vremena da provodite zajedno i da se bliže upoznajete. Shvatićete da jedno drugom odgovarate i započećete skladnu emotivnu vezu.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu sa kojom će moći odlično da se razumeju od samog početka. Privući će vas slična interesovanja, otvorenost i iskrenost vaše nove simpatije i jasno izraženo interesovanje za vas. Ući ćete u skladnu vezu.

Zdravlje

Prva polovina aprila vam donosi stabilno i dobro zdravlje zahvaljujući odnosu Sunca sa Saturnom. Potrebno je da se više odmarate i da ravnomerno raspoređujete svoje aktivnosti, kako biste imali snažan i efikasan imunitet. U drugoj polovini aprila moguće su upale, virusne infekcije i bolovi u nogama i kolenima. Krajem meseca bićete skloni disajnim smetnjama.

Prijaće vam ishrana koja sadrži vlakna, kako biste imali bolju probavu. Od povrća je potrebno da jedete pasulj, brokoli, grašak, sočivo i boraniju. Od voća jedite pomorandže, banane, jabuke, kruške i suve šljive. Zobene žitarice, lanene i čia semenke su vam odlične za doručak, sa dodatkom jogurta, Badem i crnu čokoladu uzimajte za dodatak ishrani.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto