in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

BIK

woman in white long sleeve dress standing on brown grass field during daytime

Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem polju posla i karijere. Ovo će od vas zahtevati da usmerite sve raspoložive resurse, kao i veliki deo svog vremena i energije u pokretanje jednog velikog projekta koji obuhvata primenu novih tehnologija, novih metoda i novih oblika saradnje. Bićete pritisnuti velikim obavezama i vaši nadređeni će vam poveriti velike odgovornosti, što bi moglo da vam donese napredak u karijeri ali ćete biti suočeni i sa velikim izazovima. Merkur sa Saturnom i Marsom omogućiće vam da pažljivo i izvan očiju javnosti razrađujete vaše planova i da ostvarujete napredak u razvoju poverenih zadataka. Merkur će 11. aprila ući u vaš znak, što će vas činiti dobro organizovanim i imaćete uspešne kontakte i koordinaciju sa saradnicima. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom. Započećete saradnju sa preduzećima i pojedincima sa kojima ćete ostvariti velike dobitke i uspeh. Imaćete dobar osećaj koga da odaberete za saradnika. Sunce sa Saturnom će vam doneti pomoć osobe na važnom položaju.

woman in gray tank top wearing blue and white scarf and black framed eyeglasses

Mars će 15. aprila ući u znak Riba i motivisaće vas da postanete vođa tima, a možete dobiti i unapređenje od nadređenih u šefa nekog od sektora u vašoj firmi. Obezbedićete potrebnu podršku za sve radne zadatke koji su planirani, posebno za one koji imaju prioritet. Kvadrat Merkura sa Saturnom 24. aprila doneće vam zastoje u razradi vaših planova i nailazićete na teškoće u komunikaciji i u radu na velikim i dugoročnim projektima. Krajem aprila će se odigrati delimično pomračenje Sunca u vašem znaku, što će vas suočiti sa ozbiljnim teškoćama nastalim usled okolnosti koje nisu pod vašom kontrolom. Ovo bi moglo da dovede do propasti nekih vaših planova, a to bi se nepovoljno odrazilo na vaš ugled. Budite pažljivi.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima građevinarstva, inženjeringa, mehanike, mašinstva i u državnim institucijama.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi aprila doneće vam teške razgovore sa voljenom osobom o novim zajedničkim ciljevima. Kada konačno uspete da se dogovorite, ozbiljno i sa puno međusobne podrške i energije ćete se usmeriti ka ostvarenju tih ciljeva i imaćete uspeha. Poboljšaćete društveni život i pružaćete partneru toplinu i nežnost.

Ulazak Marsa u znak Riba sredinom aprila doneće vam više izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima. Imaćete više vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Potrudićete se da vašem partneru ostvarite jednu želju, a vaš partner će to umeti da vam uzvrati. Oboje ćete osećati nemir i potrebu da u vašu vezu unesete više dinamike i strasti.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas osobe koje su strastvene, energične, originalne ali i pomalo teškog karaktera, koje se ne uklapaju u društvene šablone. Početkom aprila ćete upoznati takvu osobu i započećete otvorenu, slobodnu vezu ali će vam biti teško da se uklopite u takav tip veze i to će vam donositi napetosti. U drugoj polovini aprila ćete uspeti da se opustite i da se prepustite strastima i osećanjima, što će vam doneti nova iskustva u ljubavi i više zabave i dinamike. Veza ostaje slobodna.

Stariji Bikovi će upoznati kroz posao osobu koja će ih privući, tako što će se sa njom naći u situaciji koja zahteva rešenja i vrlo odgovoran pristup. Počećete da se viđate izvan posla, a vaš odnos će se pretvoriti u nešto što je više od prijateljstva.

Zdravlje

Tokom aprila vas očekuje dobro zdravlje. Potrebno je da se preventivno pobrinete za zdravu ishranu i da budete što više u pokretu. Koristite trenutke kada je lepo vreme da biste izašli u prirodu. Bavite se više fizičkim aktivnostima. Izbegavajte da previše sedite i da budete pasivni i fizički neaktivni jer vam to može doneti bolove u leđima i slabu cirkulaciju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže ugljene hidrate i belančevine. Jedite pirinač, integralne žitarice, pasulj i sočivo. Od mesa jedite junetinu i piletinu. Od ribe jedite lignje i tunjevinu. Jaja, jogurt i kajmak uzimajte često. Od voća jedite banane, urme, suvo grožđe i brusnice. Prijaće vam badem, čia i bundevine semenke, kao i med.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto