in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

BLIZANCI

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u Vodoliji 5. aprila će vas usmeriti ka vrednom radu na usavršavanju vaših stručnih veština i sposobnosti. Moguć je početak saradnje sa inostranim partnerima koji će zahtevati ulaganje velikog truda i vremena, uz odgovoran pristup i spremnost na suočavanje sa teškoćama i pritiscima. Venera će ući u znak Riba gde je egzaltirana i kvalitetna, i u vaše polje posla i karijere, što će pojačati vašu kreativnost i osećaj za strukturu, sklad i lepotu. Očekuje vas uspeh ako se bavite dizajnom, muzikom, estradom i modom.

Mars će 15. aprila ući u znak Riba i vaše polje karijere, što će vas motivisati da se angažujete oko radnih zadataka koji od vas zahtevaju kreativna rešenja i dobru koordinaciju sa svom učesnicima u aktuelnim poslovima. Biće neophodno da pokažete dobar osećaj za rukovođenje. Venera će u trećoj dekadi aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom, što će vam doneti odličan osećaj za dobitne poteze koji će uticati povoljno na vaš uspon u karijeri i doneti vam velike dobitke. Na samom kraju aprila Merkur će ući u vaš znak i pojačaće vašu snalažljivost i intelektualne veštine. Delimično pomračenje Sunca će se dogoditi u znaku Bika, što vas upozorava da obratite pažnju na moguće spletke iza vaših leđa.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, dizajna, ugostiteljstva, menadžmenta i finansija. Možete pokrenuti sopstveni biznis.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom 12. aprila pokrenuće u vama emocije koje niste do sada pokazivali i otvoriće vam nove emotivne dubine i nova emotivna iskustva. Svoja osećanja ćete podeliti sa voljenom osobom i u vašu vezu ćete uneti novi kvalitet. Provodićete više vremena zajedno i pobrinućete se da stvorite mesto gde ćete moći da se posvetite jedno drugom.

Venera će u drugoj polovini aprila praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam doneti sklad i bliskost sa voljenom osobom koja će vas oboje ispuniti srećom i zadovoljstvom. Usmerićete se na ostvarivanje zajedničkih ciljeva u čemu ćete biti uspešni. Pronaći ćete pravi način da izvučete maksimum iz vaše veze i da jedno drugom budete nabolja podrška u svemu.

Ako ste slobodni:

Sredinom aprila ćete upoznati osobu u koju ćete se na prvi pogled zaljubiti i koja će vam pokazati da je otvorena na zbližavanje sa vama. Kada se malo bolje upoznate, oboje ćete jedno drugo doživeti kao srodnu dušu. U trećoj dekadi aprila ćete probuditi duboke emocije koje će vas u početku iznenaditi jer nećete očekivati toliko snažna osećanja i toliko međusobnog razumevanja koliko ćete dobiti. Započećete skladnu i dugu emotivnu vezu koja će biti kvalitetna i plodna.

Stariji Blizanci će u prvoj polovini aprila upoznati osobu koja će u njima izazvati emocije koje retko imaju prilike da osećaju. Shvatićete kako na sličan način posmatrate ljubav i emotivnu vezu. Započećete vezu u trećoj dekadi aprila.

Zdravlje

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi aprila vam donosi osetljivost na stres i sklonost psihosomatskim smetnjama, kao i povredama. Izbegavajte da se preopterećujete obavezama. Svakodnevno praktikujte psihofizičku relaksaciju. Ulazak Marsa u znak Riba izazivaće povremene meteoropatske smetnje i disbalans hormona.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate antioksidansima. Od voća je potrebno da jedete više suvog grožđa i borovnica, kao i pomorandže, banane i kivi. Od povrća jedite spanać, brokoli, pasulj, beli luk, kukuruz, krompir i kupus. Od mesa jedite piletinu i ribu. Kao dodatak ishrani uzimajte badem, orah, cimet, kurkumu i pijte mineralnu vodu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto