in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

RAK

Merkur će 3. aprila praviti konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla i karijere, što će vam omogućiti da pokrenete nešto novo u vašem poslu što će vam doneti podršku naređenih i povećati broj klijenata. Umećete dobro da predstavite vaše proizvode i usluge. Imaćete uspeha na polju trgovine. Mars će praviti konjunkciju sa Saturnom i donosi vam teškoće u platnom prometu. Neophodno je da se postavite vrlo odgovorno i pažljivo u rukovanju finansijama i napravite novi finansijski plan koji bi mogao da bude stabilan na duži rok. Izbegavajte velika zaduživanja. Merkur sa Marsom će vam pomoći da osmislite kako da uvećate vašu zaradu i platni promet i to ćete uspeti da sprovedete u delo. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vam omogućiti da poboljšate odnose sa saradnicima i da se bolje organizujete u svemu što zahteva timski rad. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom 12. aprila, otvoriće vam mogućnost da pokrenete važnu saradnju sa inostranim partnerom koja vam može doneti velike dobitke. Poboljšaćete vaše stručne i kreativne sposobnosti i veštine.

Mars će 15. aprila ući u znak Bika i motivisaće vas da preuzmete ulogu koordinatora u radnim zadacima koji obuhvataju saradnju više učesnika ili timova. Uspeh vas očekuje ako se bavite radom u društvenim organizacijama. Sunce će praviti kvadrat sa Plutonom, što vam donosi teškoće ako se bavite javnim poslom, kao i neslaganja sa jednim poslovnim partnerom oko raspodele troškova i zarade. Konjunkcija Venere sa Neptunom i Plutonom u trećoj dekadi aprila doneće vam značajnu stručnu i finansijsku podršku za pokretanje jednog kreativnog projekta koji zahteva velika ulaganja ali vam može doneti i velike dobitke. Delimično pomračenje Sunca u Biku napraviće prepreku u transferu jednog dela novca.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima međunarodne trgovine, ekonomije, knjigovodstva, izdavačke delatnosti, turizma i hemijske industrije.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom vas upozorava na teškoće u odnosima sa voljenom osobom koje će iskrsnuti u vezi zajedničkih finansija. Potrebno je da napravite novi dogovor i planove oko toga za šta ćete izdvajati zajednički novac i kako da ga uvećate i održavate stabilnim. Uz pomoć odnosa Merkura sa Saturnom, uspećete da rešite ove teškoće.

Druga polovina aprila doneće vam nove nesuglasice, ovog puta oko društvenih aktivnosti. Biće vam teško da se razumete jer ćete imati drugačije potrebe i želje u odnosu na potrebe vašeg partnera. To će izazivati povremene prepirke. U trećoj dekadi meseca ćete se prilagoditi jedno drugom i otići na kraće putovanje. Uživaćete u zajedničkim interesovanjima.

Ako ste slobodni:

Prva dekada aprila vam donosi poznanstvo sa osobom koja je puna energije, planova i ideja. Privući će vas intelektualna snaga i veština komunikacije kod vaše nove simpatije ali ćete ubrzo shvatiti da je to osoba koja se slaže samo sa onima koji prihvataju njen način razmišljanja. Zbog toga ćete odlučiti da se ne otvarate emotivno nego da iskoristite mogućnost za otvorenu i slobodnu vezu bez obaveza. Vaš odnos će vam doneti nova iskustva u ljubavi ali i napetost. Kratko će trajati.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu sa kojom će moći da razmenjuju ideje i mišljenja. Vaši razgovori će povremeno da se pretvore u otvorenu raspravu. Između vas dvoje je moguća avantura i intimni odnos ali nećete biti spremni za vezu.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti dosta dobro tokom aprila. Poboljšaće vam se cirkulacija i krvna slika. Bićete u dobroj kondiciji koju je neophodno da održavate svakodnevnim fizičkim vežbama ili šetnjom. Prijaće vam mesta gde je čist vazduh, kao što su planina ili selo. Kas god ste u mogućnosti idite u prirodu, van gradske buke i zagađenja. Izbegavajte preterane napore.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kaloričnih namirnica. Jedite više voća, kao što su banana, jabuka, urma i sušene smokve i šljive. Od povrća jedite bundevu, cveklu, kelj, krompir, pasulj i šargarepu. Od mlečnih proizvoda jedite kajmak i sir kačkavalj. Jaja, ribu i pileće belo meso možete uzimati često. Izbegavajte slatkiše i alkoholna pića. Uzimajte C vitamin.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto