in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

LAV

Konjunkcija Marsa sa Saturnom 5. aprila doneće vam teškoće u odnosima sa dugogodišnjim poslovnim partnerima što će zahtevati postavku vaše saradnje na drugačije osnove. Neophodno je da uložite veliku energiju i strpljenje u dogovore i da svemu pristupate odgovorno. Venera će ući u znak Riba i uvećaće priliv vaših finansija, dok će vaš platni promet da se odvija lako i bez zastoja. Ako planirate da podignete kredit, dobićete ga pod povoljnim uslovima. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere. Započećete sa planiranjem prioritetnih i velikih ciljeva koji bi mogli da vam donetu uspon u karijeri. Bićete u svemu dobro organizovani. Jupiter će 12. aprila pravi konjunkciju sa Neptunom i doneće vam povoljne mogućnosti da investirate na berzi i da vam to donese velike i dugoročne dobitke. Imaćete dobar osećaj u koje oblasti da investirate novac i na koju stranu da usmerite važne poslovne ciljeve. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, hemijske industrije, finansija, ekonomije, bankarstva i u poslovima gde se od vas traže kreativna rešenja.

Mars će 15. aprila uži u znak Riba i motivisaće vas da se usmerite u rešavanje i uklanjanje svega što bi moglo da vam pravi potencijalne smetnje u razradi i ostvarivanju aktuelnih radnih zadataka. Uspeh vas očekuje o poslovima obezbeđenja. Merkur će 18. aprila praviti konjunkciju sa Uranom i doneće vam priliv plodnih ideja koje ćete moći da iskoristite za unapređivanje vašeg poslovanja. Imaćete i neočekivane finansijske dobitke zahvaljujući odnosu Venere sa Uranom. Sunce će 20. aprila ući u znak Bika, što će vam omogućiti da se istaknete u svom poslu i dobijete pohvale nadređenih. Krajem meseca će se delimično pomračenje Sunca odigrati u znaku Bika, što će naneti štetu vašem ugledu i ugroziti vam položaj.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, pravosuđa, konsaltinga i u IT industriji. Biće tražena vaša sposobnost za rukovođenje.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u vašem polju ljubavi u prvoj dekadi aprila doneće vam velike napetosti u odnosima sa voljenom osobom. Kako biste uspeli da ih rešite, biće potrebno da postavite vaš odnos na drugačije i čvrste osnove. To će biti moguće samo ako budete bili spremni na teške razgovore i ako budete ozbiljno uzimali partnerove predloge i kritike .

Sunce sa Saturnom u drugoj dekadi aprila omogućiće vam da se uskladite sa voljenom osobom oko rešavanja zajedničkih planova i ciljeva. Jedno drugom ćete pružati podršku. U trećoj dekadi meseca će vam kvadrat Merkura sa Saturnom doneti nova neslaganja, ovog puta zbog različitih stavova u vezi jednog zajedničkog cilja na kome radite .

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom vam donosi poznanstvo sa osobom koja je vrlo izraženih stavova i mišljenja, inteligentna, revolucionarnih stavova ali teškog karaktera. Bez obzira na to, bićete privučeni jer će se između vas dvoje probuditi strasti i lako ćete ući u intimne odnose. Nešto više od toga biće vam teško da postignete. Emocije mogu da se pojave ali će doći do naslaganja u mišljenjima oko nekih važnih pitanja u odnosu, što će dovesti do razilaska, umesto ulaska u vezu.

Nešto stariji Lavovi će imati teškoća da privuku sebi osobu koja im se dopada jer će biti previše navalentni i krutih stavova. Ovo može da odbije vašu simpatiju. Ako se u međuvremenu pojavi neko novi, imaćete teškoće u komunikaciji.

Zdravlje

Konjunkcija Marsa sa Saturnom na početku aprila vas upozorava da budete pažljivi i da izbegavate velike napore jer može doći do uganuća zgloba. Bićete pojačano podložni prehladi i virusnim infekcijama. Potrebno je da delujete preventivno i da radite svakodnevne fizičke vežbe, dovoljno se odmarate i izbegavate stresne okolnosti. To će ublažiti moguće smetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vlaknima. Od povrća to su pasulj, artičoka, kukuruz, brokoli i sušeni grašak. Lanene i čia semenke možete uzimati uz jogurt ili kao dodatak kuvanim jelima. Od voća jedite avokado, suve šljive, jabuke i kruške. Zobene žitarice jedite za doručak. Badem i crnu čokoladu uzimajte kao dodatak ishrani.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto