in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

DEVICA

Konjunkcija Merkura sa Suncem 3. aprila doneće vam mogućnost da uz pomoć i saradnju sa osobom na visokom položaju poboljšate platni promet i ostvarite profit kroz investiranje u akcije na berzi i investicione fondove. Bićete bolje organizovani u naplati vaših potraživanja. Konjunkcija Marsa sa Saturnom vas upozorava da budete pažljivi u pokretanju nove ponude usluga jer ćete se suočavati sa teškoćama koje će od vas zahtevati ulaganje velikog napora kako biste ih razrešili. Venera će 5. aprila ući u znak Riba gde je snažna i otvoriće vam mogućnost za uspeh na polju javnosti i za nalaženje novih poslovnih partnera sa kojima biste mogli ostvariti uspešnu i dobitnu saradnju. Merkur će praviti odnos sa Saturnom i Marsom, što će vam omogućiti da ostvarite dobitke kroz oblasti vezane za tehničke usluge i podršku korisnicima. Uspeh vas očekuje ako se bavite servisom kućnih aparata ili automobila. Ulazak Merkura u znak Bika 11. aprila omogućiće vam da dobijete stručnu podršku od inostranih partnera i da profitirate od trgovine robom iz uvoza.

Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam omogućiti da sklopite novi ugovor i poslovno partnerstvo koje će vam doneti velike dobitke na duži rok, kao i korektne poslovne odnose. Imaćete uspeha u oblastima kreativnosti i zabave. Ulazak Marsa u znak Riba 15. aprila motivisaće vas da uložite više energije u rad na projektima koje radite u kooperaciji sa poslovnim partnerima. Konjunkcija Merkura sa Uranom će vam doneti niz novih ideja od kojih će se nekolicina pokazati pun pogodak i doneće vam uspeh u primeni novih metoda i tehnologija. U trećoj dekadi aprila ćete imati prolazne tehničke smetnje ali ćete ostvariti uspeh u oblastima zabave, prava, turizma, dizajna, zdravstva i prosvete.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, ljudskih resursa, ekonomije, hemijske i farmaceutske industrije i obrazovanja.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Riba i vaše polje ljubavi 5. aprila, doneće vam veliku bliskost sa voljenom osobom i vaš partner će vam pružati tople emocije i nežnost. Nastojaće da vam ugodi i pružaće vam podršku tamo gde bude potrebno. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u vašem polju ljubavi doneće vam duboke uvide u vrednosti vašeg odnosa sa voljenom osobom.

Venera će u drugoj polovini aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom u vašem polju ljubavi, a kako su sve tri planete ovde u visokom dostojanstvu, pokrenućete niz kvalitetnih promena u vašem odnosu sa partnerom. Počećete spontano da jedno drugome ispunjavate želje i moći ćete intuitivno da se razumete. Vaš porodični život će se poboljšati.

Ako ste slobodni:

April vam je izuzetno povoljan mesec za ulazak u skladnu emotivnu vezu sa osobom koju ćete upoznati u prvoj dekadi meseca kada Venera uđe u znak svoje egzaltacije, Ribe. Vašu novu simpatiju ćete ubrzo doživeti kao srodnu dušu i između vas će se sredinom aprila pojaviti emocije koje će biti vrlo duboke i pune obostrane nežnosti. U trećoj dekadi meseca ćete započeti emotivnu vezu koja će vama i voljenoj osobi doneti mnogo sreće, biće plodna i doneće vam zajednički život.

Starije Device će upoznati osobu koja je produhovljena, umetnički tip i koja ima velike emotivne dubine. Biće to ljubav na prvi pogled i ubrzo ćete oboje osećati snažne obostrane emocije. Do kraja aprila ćete započeti skladnu emotivnu vezu.

Zdravlje

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi aprila u vašem polju zdravlja će vas činiti sklonim upalama, povredama i podložnim reumatskim, disajnim, probavnim i kardiovaskularnim smetnjama. Potrebno je da preduzmete preventivne mere i u slučaju da se budete osećali loše, obavezno se javite lekaru. Druga polovina aprila će vam doneti jači imunitet.

Potrebna vam je ishrana na baznoj osnovi, kako bi vaš organizam postigao neophodnu ravnotežu. Od povrća jedite crni luk, krompir, grašak, brokoli, šargarepu, peršun, crvenu papriku i kuvani kukuruz. Od voća jedite mandarine, ananas, jabuke, kivi i grejpfrut. Meso jedite umereno, kao i žitarice i mlečne proizvode. Izbegavajte slatkiše, kafu i alkoholna pića.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto