in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

VAGA

Konjunkcija Merkura sa Suncem vam donosi na početku aprila početak partnerstva sa osobom na visokom poslovnom i društvenom položaju. Ako je vaš posao vezan za usluge reklama, radićete projekte za javne ličnosti koje su trenutno u usponu popularnosti. Konjunkcija Marsa sa Saturnom doneće vam velike izazove ako se bavite dizajnom, kreativnim poslom, oblastima zabave ili prosvetnim radom. Otvoriće vam se mogućnost da pokrenete veliki i dugoročni projekat u vezi ovih oblasti. Neophodno je da na početku sve postavite besprekorno i da budete vrlo odgovorni i organizovani, kako biste ostvarili uspeh. Venera će 5. aprila ući u znak Riba, što će vam doneti uspeh u pružanju usluga povezanih sa lepotom i zdravljem, kao što su kozmetičke usluge i slično. Ulaskom Merkura u znak Bika 11. aprila, uvećaćete profit koji vam dolazi preko investicija i prometa nekretnina. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom pružiće vam izuzetnu šansu da započnete novi projekat povezan sa obrazovanjem, putovanjima, finansijama ili uslugama, koji će vam doneti veliku zaradu.

Mars će 15 aprila ući u znak Riba, što će vas motivisati da više energije uložite u poboljšanje aktuelne ponude usluga i da pokrenete bar jedno novu uslugu, koja može biti u vezi tehničke podrške ili povezana sa zdravstvenim uslugama. Ulazak Sunca u znak Bika 20. aprila će vam omogućiti da privučete veliki deo neophodnih investicija za nastavak prioritetnih radnih zadataka. Imaćete pomoć i podršku vaših nadređenih. Važno je da izbegavate upuštanje u velike finansijske rizike. Konjunkcija Venere sa Neptunom u trećoj dekadi aprila će vam doneti korisne uvide u poslovna partnerstva koja ćete učvrstiti. Delimično pomračenje Sunca u znaku Bika izazvaće zastoje i teškoće u protoku novca. Čuvajte se gubitaka.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, zdravstva, farmaceutske i hemijske industrije, kao i u oblastima inženjeringa.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila doneće vam više razumevanja u odnosu sa partnerom, poboljšanu komunikaciju i postizanje korisnih dogovora. Na teškoće ćete nailaziti u vezi zabave jer će svako imati svoje potrebe koje će želeti da nametne drugome. Po pitanju emocija će doći do zahlađenja na obe strane. Nedostajaće vam toplina i nežnost.

Druga polovina aprila će vam doneti više vremena koje ćete provoditi zajedno u intimnom prostoru, gde ćete moći da se posvetite jedno drugom, bez spoljašnjih smetnji. Vaša osećanja će dobiti na kvalitetu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Neptunom i Jupiterom. Imaćete bolji osećaj za potrebe voljene osobe. Biće vam potrebno više zagrljaja i podrške.

Ako ste slobodni:

April će vas činiti zanesenim i sklonim da idealizujete osobe koje vam se dopadnu. Venera će ući u znak Riba, što će pojačati vaše očekivanja u ljubavi. Upoznaćete osobu koja je po prirodi stidljiva, umetnički tip, puna lepih emocija ali u isto vreme zatvorena za bliskost i fizičke dodire. U drugoj polovini aprila će se pojaviti obostrana osećanja i strasti između vas dvoje i vaša nova simpatija će se prema vama postepeno otvarati. Do kraja meseca ćete biti bliski i moguća je veza.

Starije Vage će biti lako zaljubljive ali promenljivih osećanja u isto vreme. Na početku aprila ćete se zaljubiti u osobu koju ćete upoznati preko poslovnih veza, potruditi se da se sa njom emotivno zbližite, a kasnije ćete početi da se povlačite.

Zdravlje

Očekuje vas stabilno zdravlje koje ćete poboljšati uvođenjem novog režima ishrane i novih metoda za poboljšanje zdravlja. Najviše koristi ćete imati od svakodnevne psihofizičke relaksacije. Sve ovo će vam omogućiti bolju cirkulaciju, poboljšanje krvne slike, jačanje imuniteta, a primenićete i efikasnu metodu čišćenja organizma od štetnih materija.

Namirnice bogate antioksidansima vam se preporučuju za ishranu. Od povrća će vam prijati beli i crni luk, brokoli, spanać, pasulj, krompir, kupus, šargarepa i paradajz. Pripremajte jela od kukuruza. Od voća vam je potrebno suve šljive i suvo grožđe, borovnice, avokado, pomorandže, grejpfrut i banane. Pijte mineralnu vodu. Izbegavajte slatkiše i crveno meso.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto