in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

STRELAC

Merkur će 3. aprila praviti konjunkciju sa Suncem i doneće vam podršku naređenih u vođenju projekta koji vam pruža mogućnost da osim rukovodećih, upotrebite i vaše kreativne veštine. Obavljaćete radne zadatke koji će vam prijati. Konjunkcija Marsa sa Saturnom doneće vam početak pregovora oko važnih i velikih projekata koji će se pokazati teškim i zahtevaće ulaganje mnogo napora, vremena i svu vašu pregovaračku veštinu. Venera će 5. aprila ući u znak Riba i pokrenuće vas da preuredite vaš radni prostor. Više ćete raditi od kuće, posebno ako je vaš posao vezan za oblasti dizajna i lepote, u čemu ćete imati više uspeha i bolju zaradu u odnosu na protekli period. Pokazaćete veliku veštinu u pregovorima oko novih poslova u kojima ćete ostvariti značajan napredak. Uspeh vas očekuje i u oblastima saobraćaja i trgovine. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vam omogućiti da pokrenete nove usluge i privučete više klijenata. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom će vam doneti veliku uspeh u poslovima vezanim za hemijsku industriju i dizajn.

Mars će 15. aprila ući u znak Riba i pomoći će vam da na vreme dovršite sve dogovorene obaveze. Ostvarićete napredak ako se bavite oblastima mehanike ili energetike. U trećoj dekadi aprila nailazićete na teškoće u trgovini, transportu i saobraćaju. S druge strane odnos Merkura sa Neptunom i Jupiterom omogućiće vam dobitke kroz oblasti usluga, zdravstva, ekonomije i računovodstva. Imaćete dobar osećaj za prave poteze u pravom trenutku. Umećete da se prilagodite privrednim kretanjima i ljudima sa kojima budete sarađivali. Na kraju aprila će se odigrati delimično pomračenje Sunca u znaku Bika, što će prouzrokovati zastoje, teškoće, čak i gubitke u oblastima usluga. Imaćete napete odnose sa kolegama.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, metalske, poljoprivredne i građevinske industrije, kao i u trgovini.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem u prvoj dekadi aprila doneće vam dogovor o novim zajedničkim planovima, oko čega ćete moći da se složite sa partnerom. Imaćete ozbiljne razgovore koji će vam omogućiti da se bolje razumete. Jedno drugome ćete poveriti vaše brige ali i sve što mislite da vam je potrebno kako biste imali stabilan i skladan odnos.

Merkur sa Venerom, Neptunom i Jupiterom u drugoj polovini aprila doneće vam kvalitetne promene u odnosima sa voljenom osobom i članovima porodice. Bićete spremni da ispunite želje vašem partneru, da se zajedničkim snagama pozabavite uređenjem vašeg doma kao i da odete na vikend putovanje. Imaćete više zajedničke zabave i intime.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila će vam doneti poznanstvo sa osobom koja je dinamična, energična, sportski tip i koja će na vas delovati podsticajno. Predložiće vam zajedničke aktivnosti, poput šetnje ili nekog vida rekreativnih vežbi, napolju u prirodi ili u teretani, što će vama odgovarati. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih tema za razgovor. U trećoj dekadi aprila ćete početi da osećate obostrane emocije. Do kraja meseca ćete ući u skladnu i dugu vezu.

Nešto stariji Strelci će upoznati osobu koja će umeti da ih zabavi i pokrene, koja će imati dobar osećaj za njihove želje i razumevanje za njihove nestašluke. Ovu šansu nećete želeti da propustite i potrudićete se da opravdate očekivanja.

Zdravlje

Ulazak Venere u znak Riba gde je egzaltirana i snažna, doneće vam na početku aprila pojačani imunitet, a poboljšaće se i vaša krvna slika i cirkulacija, popraviće vam se ten i organizam će vam se brže i lakše oslobađati od štetnih materija. Treća dekada aprila će vam doneti otpornost na stres, bolju probavu, a vaša fizička kondicija će biti u top formi zbog vežbi.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži ugljene hidrate. Jedite junetinu i pileća prsa, kao i ribu, posebno skušu, tunu i šarana. Za doručak jedite jaja, kajmak, kačkavalj, pršutu i mladi luk. Od povrća jedite cveklu, krompir, sočivo, pasulj, soju i leblebiju. Od voća jedite avokado, nar i sušeno voće. Prijaće vam orah, masline i kikiriki, kao i testenine i proja. Pijte više vode.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto