in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

Stigao je kompletan GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Saznaj prva šta te čeka!

OVAN ♈

POSAO

Sunce će 1. decembra praviti odnos sa Saturnom i doneće vam podršku od strane osoba na visokom položaju, bolju saradnju sa državnim i društvenim institucijama i preduzećima, kao i sa inostranim partnerima. Unapredićete vaše znanje i veštine. Totalno pomračenje Sunca odigraće se 4. decembra u znaku Strelca i negativno će uticati na vaše odnose sa poslovnim partnerima. Jedno partnerstvo može da se prekine. Na polju javnosti ćete imati teškoća, a mogući su i pravni problemi. Izbegavajte potpisivanje novih ugovora. Mars će praviti odnos sa Plutonom i omogućiće vam da prikupite neophodna sredstva za nastavak važnih projekata. Uspećete da se prilagodite finansijskim i tržišnim kretanjima. S druge strane, kvadrat Marsa sa Jupiterom će vam doneti nedostatak sredstava za razvoj projekata koje radite u saradnji sa drugim firmama, kao i neslaganja sa pojedinim saradnicima. Venera će 11. decembra praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju karijere, što će vam omogućiti da pokrenete projekat koji će zahtevati velika ulaganja ali će doneti i veliku zaradu.

Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, dok će Merkur ući u znak Jarca. Vaše poslovne akcije ćete usmeriti u nalaženje inostranih partnera i započećete da planirate nove projekte na dugoročnoj osnovi u čemu ćete biti dobro organizovani i uspešni. Venera će krenuti retrogradno 19. decembra i bićete primorani da više vremena posvetite investicijama i rešavanju finansijskih pitanja. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom, zbog čega ćete imati zastoje u odnosima sa saradnicima i probleme na polju novca. Ovo može prouzrokovati gubitke ukoliko ne postignete dogovor. Jupiter 29. decembra ulazi u znak Riba, što će vam omogućiti da poslovnu godinu okončate većim delom uspešno i sa dobitkom.

Nezaposleni Ovnovi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zdravstva, prosvete, turizma, transporta i u inženjerskim strukama.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venera sa Plutonom u prvoj polovini decembra omogućiće vam da pokrenete rad na zajedničkim ciljevima oko čega ćete se prethodno dogovoriti sa voljenom osobom. Ovo će vam omogućiti da više vremena provodite zajedno i da ujedno postignete više bliskosti. Imaćete više vremena za intimne trenutke. Vaša veza će biti puna dubokih osećanja.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno i usmeriće vaše zajedničke akcije ka ostvarivanju nečega što ste zapostavili u vašoj emotivnoj vezi ili što ranije niste iz nekog razloga bili u mogućnosti da postignete. Više ćete se baviti učvršćivanjem forme vašeg odnosa, dok će emocije donekle zahladneti.

Ako ste slobodni:

U prvoj polovini decembra bićete neodoljivo privučeni osobi koja je po prirodi ozbiljna, ambiciozna, strastvena i zainteresovana za dugu vezu. Otkrićete da imate mnogo zajedničkog. U početku ćete oboje osećati snažnu međusobnu privlačnost i lako može da dođe do ulaska u intimne odnose. U drugoj polovini meseca ćete se povući jer ćete biti iznenađeni jačinom strasti i emocija. Nećete još biti spremni na ulazak u vezu ali ćete nastaviti sa intimom i viđanjem.

Stariji Ovnovi će biti privučeni osobom koju poznaju iz prošlosti i sa kojom će obnoviti odnos. Ovog puta može da bude bolje nego što je bilo ranije ali pod uslovom da se usmerite na sve ono što može vaš odnos činiti stabilnim i iskrenim.

ZDRAVLJE

Tokom prve polovine decembra bićete podložni disbalansu hormona i otežanoj cirkulaciji. Merkur će 13. decembra ući u znak Jarca što će doprineti da vaše zdravlje bude stabilnije. Postaćete otporniji na stresne okolnosti i vaš imunitet će biti pojačan. Praktikovaćete fizičke aktivnosti i psihofizičku relaksaciju, što će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju.

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice pune vitamina i gradivnih materija. Od povrća jedite šargarepu, krompir, celer, kiseli kupus i pasulj. Integralni pirinač pripremajte uz ribu i pileće meso. Kao dodatak jelima uzimajte masline. Od voća jedite suvo grožđe, smokve i urme, kao i pomorandže i kivi. Za doručak uzimajte jogurt, maslac, jaja i slaninu.

Klikni ovdje i pročitaj KOMPLETAN GODIŠNJI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

KOJA TI ŽENA SA SLIKE IZGLEDA NAJSTARIJE: SUROVI TEST LIČNOSTI OTKRIVA KAKVA SI STVARNO – BRUTALNO ISKRENO I 100% TAČNO!

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. DECEMBRA 2021: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI