in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

JARAC ♑

POSAO

Sunce će 1. decembra praviti odnos sa Jupiterom i omogućiće vam da preko tajnih kanala prikupite veću sumu novca koju možete uložiti u razvoj velikih i važnih projekata i prioritetnih radnih zadataka. Potpuno pomračenje Sunca koje će se 4. decembra odigrati u znaku Strelca vas upozorava da obratite pažnju na moguće spletke iza vaših leđa jer bi neko mogao da vam nanese štetu, gubitke i ugrozi vaš ugled i položaj. Izbegavajte da poslujete sa sumnjivim osobama. Odnos Marsa sa Plutonom će vam omogućiti da poboljšate saradnju, učvrstite svoj autoritet i efikasnije ispoljite vaše rukovodeće sposobnosti. Kvadrat Marsa sa Jupiterom će vam doneti teškoće u dogovorima sa saradnicima oko finansija i umanjiće zaradu koju očekujete. Venera će praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da pokrenete novi projekat gde će se od vas očekivati da pokažete osećaj za lepotu, formu i kreativnost, kao i snalažljivost, prilagodljivost i odgovornost. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur u vaš znak. Razotkrićete ko vam pravi spletke i bolje ćete se organizovati.

Venera će 19 decembra krenuti retrogradno, što će vas upozoriti da je neophodno da poradite na vašem nastupu i poslovnom imidžu. Ako ne popravite način na koji predstavljate sebe kao stručno lice i vašu firmu, izgubićete veći deo klijenata. Trigon Merkura sa Uranom će vam omogućiti da razradite jednu plodnu ideju i ostvarite uspeh u oblastima informatike. Sunce će 21. decembra ući u vaš znak, što će vam omogućiti da učvrstite vaš položaj. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom i izazvaće neočekivana previranja na polju novca. Izbegavajte nove investicije i finansijske rizike jer biste mogli imati velike gubitke. Jupiter 29. decembra ulazi u znak Riba. Dovršićete sve obaveze na vreme. Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima menadžmenta, dizajna, IT industrije, ekonomije i knjigovodstva. Mogli biste imati koristi i od honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Potpuno pomračenje Sunca 4. decembra izazvaće u vama sumnje u voljenu osobu. Primetićete da se vaš partner ponaša drugačije nego što je uobičajeno i otkrićete da nešto krije od vas. Konjunkcija Venere sa Plutonom će vam pomoći da razjasnite šta se dešava i prevaziđete neslaganja. Uz konstruktivan dogovor postavićete vaš odnos na stabilnije osnove.

Venera će krenuti retrogradno u drugoj polovini decembra i dovešće do vašeg povlačenja u sebe, zbog čega ćete voljenoj osobi delovati hladno, a to će negativno uticati na vaš odnos. Kvadrat Saturna sa Uranom dovešće do neslaganja oko unošenja nečeg novog što bi trebalo da poboljša vaš odnos. Tek krajem meseca ćete uspeti da se međusobno uskladite.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Venere sa Plutonom u vašem znaku na početku druge dekade decembra donosi vam poznanstvo sa osobom koja ima slične potrebe u ljubavi kao i vi i koja želi ozbiljnu vezu. Između vas dvoje će već pri prvom susretu doći do jake fizičke privlačnosti. Počećete da se intenzivno viđate. Vaša simpatija će vam doneti nova iskustva u ljubavi i bićete oduševljeni. U trećoj dekadi meseca će doći do zahlađenja zbog kvadrata Saturna sa Uranom ali ćete prevazići neslaganja.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će im delovati privlačno i koja će ispoljavati originalnost i nezavisnost. Ući ćete u intimne odnose ali ćete shvatiti da je rano za vezu jer ćete opaziti razlike u međusobnim potrebama u odnosu.

ZDRAVLJE

Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj polovini decembra izazvaće slabiju cirkulaciju i disbalans hormona. Sa ulaskom Merura u znak Jarca 13. decembra, vaše zdravlje će se poboljšati i biće stabilno. Postaćete otporni na stres. Potrebno je da se bavite rekreativnim fizičkim aktivnostima svakodnevno kako biste održali stabilnim vaše zdravlje i poboljšali kondiciju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu. Potrebno je da u svoju ishranu uvrstite pasulj, artičoku, čia i lanene semenke, kukuruz, brokoli i sušeni grašak. Od voća će vam prijati jabuke, avokado i suve šljive. Svakog dana uzimajte zobene žitarice, badem i crnu čokoladu. Umanjite unos mesa. Izbegavajte brzu hranu.

Klikni ovdje i pročitaj KOMPLETAN GODIŠNJI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

KOJA TI ŽENA SA SLIKE IZGLEDA NAJSTARIJE: SUROVI TEST LIČNOSTI OTKRIVA KAKVA SI STVARNO – BRUTALNO ISKRENO I 100% TAČNO!

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. DECEMBRA 2021: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI