in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

RIBE ♓

POSAO

Sunce će 1. decembra praviti odnos  sa Saturnom i doneće vam napredak u tajnim pregovorima oko novih projekata koji bi mogli da vam omoguće napredak u karijeri. Uspeh vas očekuje u oblastima menadžmenta, zdravstva i administracije. Potpuno pomračenje Sunca će se dogoditi 4. decembra u znaku Strelca i vašem polju posla i karijere. Nepovoljne okolnosti će zbog toga nastati i mogle bi da poljuljaju vaš položaj, kao i da vam nanesu štetu, čak i da dovedu do toga da date ostavku ili otkaz. Suočavaćete se sa ozbiljnim teškoćama ako ste na nekom odgovornom ili rukovodećem položaju. Potrebno je da izuzetno pazite na svoje poteze. Odnos Marsa sa Plutonom će vam pomoći da poboljšate saradničke odnose i dobijete stručnu podršku. Kvadrat Marsa sa Jupiterom vam donosi spletke iza leđa koje dodatno mogu da vam ugroze karijeru. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur će ući u znak Jarca. Usmerićete vaše napore u rešavanje problema koji prete da vam ugroze položaj i karijeru. Bićete organizovani u timskom radu i koordinaciji sa saradnicima.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno, što će dovesti do teškoća u timskom radu i saradnji. Biće neophodno da se potrudite oko stvari koje vam od ranije prave smetnje u zajedničkom radu, a koje ste zanemarili. Ulaskom Sunca u znak Jarca 21. decembra dobićete položaj vođe tima, što će od vas zahtevati ulaganje većih napora. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane zastoje u tajnim pregovorima. Čuvajte se spletki i ogovaranja. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima trgovine, komunikacija, saobraćaja i zdravstva. Jupiter će 29. decembra ući u vaš znak i uticaće na uvećanje vašeg ugleda i napredak u karijeri. Poslovnu godinu ćete završiti bolje od očekivanog, sa dobitkom . Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima zdravstva, u socijalnim ustanovama, prosveti, novinarstvu, reklamnoj agenciji i menadžmentu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj dekadi decembra izazvaće neslaganje sa partnerom oko zajedničkih ciljeva i dovodiće do čestih nesporazuma u vašoj komunikaciji. Biće neophodno da razgovarate o svemu što vam nije jasno u vašem odnosu kako biste rešili ove teškoće. Ulaskom Merkura u znak Jarca, 13. decembra, uspostavićete ravnotežu.

Trigon Merkura sa Uranom u trećoj dekadi decembra omogućiće vam uvođenje novih zajedničkih interesovanja i tema, što će kvalitetno poboljšati vašu vezu. Imaćete vremena za zajedničku zabavu i druženje sa prijateljima. Konjunkcija Merkura sa Venerom će omogućiti vama i voljenoj osobi da ostvarite jednu ili više zajedničkih želja i da poboljšate intimne odnose.

Ako ste slobodni:

Prva polovina decembra će vam doneti sklonost da se lako zaljubite i idealizujete osobu u koju se zaljubite, što će vam doneti prolazna razočaranja jer ćete uvideti da neko ko vam se sviđa nimalo ne odgovara vašim kriterijumima i očekivanjima. Treća dekada meseca vam donosi poznanstvo za osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. Privući će vas jasan stav, stabilna i snažna ličnost, kao i izgled. Doći će do obostrane simpatije i ubrzo ćete postati bliski i intimni.

Nešto starije Ribe će se razočarati kada shvate da je između njih i osobe koja im se dopada sve bila samo platonska ljubav. U trećoj dekadi decembra ćete upoznati nekog ko će imati dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi i ispuniće vam se želje.

ZDRAVLJE

Totalno pomračenje Sunca na početku decembra uticaće na pad vašeg imuniteta i činiće vas podložnim upalama i kardiovaskularnim smetnjama. Poželjno je da prekontrolišete krvnu sliku i krvni pritisak. U trećoj dekadi decembra, nakon što Sunce uđe u znak Jarca, vaše zdravlje će biti stabilno i bolje ćete se osećati. Biće vam potrebno više odmora i sna.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bogate proteinima. Od mesa jedite pileća prsa, govedinu, slaninu i ribu kao što je tuna ili skuša. Od mlečnih proizvoda uzimajte jogurt i tvrde sireve. Od povrća će vam prijati soja, sočivo, grašak, spanać i prokelj. Od voća jedite jabuke, ananas i sušeno voće. Badem, orah i kikiriki uzimajte svakodnevno.

Klikni ovdje i pročitaj KOMPLETAN GODIŠNJI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

KOJA TI ŽENA SA SLIKE IZGLEDA NAJSTARIJE: SUROVI TEST LIČNOSTI OTKRIVA KAKVA SI STVARNO – BRUTALNO ISKRENO I 100% TAČNO!

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. DECEMBRA 2021: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI