in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

BIK ♉

POSAO

Sunce će 1. decembra praviti odnos sa Saturnom i omogućiti vam da usmerite sredstva neophodna za stabilno odvijanje velikih i dugoročnih poslova. Uspeh vas očekuje ako se bavite menadžmentom, IT industrijom ili građevinarstvom. Totalno pomračenje Sunca će se odigrati 4. decembra u znaku Strelca i prouzrokovaće teškoće u platnom prometu, što bi moglo da vam nanese gubitke. Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u velike transakcije i investicije. Mars će 8. decembra praviti kvadrat sa Jupiterom i dodatno će ometati vaše polje platnog prometa. Sa nadređenima se nećete slagati oko načina investiranja i naplate aktuelnih radnih zadataka. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur će ući u znak Jarca. Usmerićete vaše napore u poboljšanje tokova novca i sticanja profita. Započećete uspešnu saradnju sa inostranom firmom i obrazovnom institucijom.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno i prouzrokovaće otežanu saradnju sa dizajnerima i kreativnim oblastima. Odnos Sunca sa Jupiterom će poboljšati vašu saradnju sa osobama na visokom položaju. Vaši kvaliteti, stručnost i upravljačke sposobnosti će vam omogućiti da ostvarite važne ciljeve, poboljšate zaradu i napredujete u karijeri. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati neočekivane zastoje u razvoju važnih radnih zadataka, a uzrok će biti vaša brzopletost i sklonost pogrešnim odlukama. To bi moglo ugroziti vaš položaj. Jupiter će 29. decembra ući u znak Riba, što će vam doneti početak nove saradnje koja će se pokazati profitabilnom na početku ali i u budućnosti.

Nezaposleni Bikovi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, obrazovanja, transporta, obezbeđenja i dizajna.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Odnos Marsa sa Plutonom u prvoj polovini decembra poboljšaće vaše intimne odnose sa voljenom osobom i otvoriće vam se mogućnost da nekuda zajedno otputujete i dobro se provedete. S druge strane će kvadrat Marsa sa Jupiterom dovesti do neslaganja oko načina ostvarenja jednog zajedničkog cilja. Ovo ćete rešiti tako što ćete promeniti nešto u vašem dogovoru.

Mars će 13 decembra ući u znak Strelca i motivisaće vas da pružite više podrške i pažnje voljenoj osobi. Uvidećete kvalitete vašeg partnera koje niste primećivali u dovoljnoj meri i potrudićete se da pokažete koliko vrednujete vašu emotivnu vezu. Vaš partner će biti prijatno iznenađen. Postići ćete stabilnost, dinamiku i sklad u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete nekog ko dolazi iz daleka i ko će u vama pokrenuti strasti. Očekuje vas dobra zabava i intimni odnosi koji će vas oduševiti. Nećete žuriti da pokrećete pitanje ulaska u vezu jer će vam biti jasno da bi to išlo teško, obzirom da ne živite u istom mestu. Dogodiće vam se nova iskustva u ljubavi koja će vas ispuniti zadovoljstvom i omogućiti vam da promenite vaša očekivanja i prilagodite se onom što dobijate. Bićete spremni i da preduzmete akciju u svrhu ostvarenja nove veze.

Stariji Bikovi će upoznati osobu koja će ih snažno fizički privući i sa kojom mogu lako da ostvare blizak fizički kontakt i intimu. Ovaj odnos će se zasnivati većim delom na strastima, dok će emocije biti u drugom planu. Veza je ipak moguća.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti većim delom stabilno u prvoj polovini decembra. Venera koja je vladar vašeg polja zdravlja krenuće retrogradno 19. decembra i doći će do pada vašeg imuniteta. Moglo bi da dođe do slabosti urološkog tipa, kao i do bolova u predelu kolena i kostiju nogu. Bićete podložni prehladi i otežanoj cirkulaciji. Potrebno je da se više odmarate.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su pune vitamina i koje u isto vreme podstiču detoksikaciju vašeg organizma. Od povrća će vam prijati sočivo, rukola, blitva, kelj, spanać i peršun. Od voća uzimajte jabuke, banane, grejpfrut, ananas i nar. Laneno seme i jogurt uzimajte često. Izbegavajte meso, kafu i gazirane sokove. Pijte više vode.

Klikni ovdje i pročitaj KOMPLETAN GODIŠNJI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

KOJA TI ŽENA SA SLIKE IZGLEDA NAJSTARIJE: SUROVI TEST LIČNOSTI OTKRIVA KAKVA SI STVARNO – BRUTALNO ISKRENO I 100% TAČNO!

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. DECEMBRA 2021: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI