in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

RAK ♋

POSAO

Totalno pomračenje Sunce dogodiće se 4. decembra u znaku Strelca i negativno će se odraziti na vaše polje usluga. Mogući su zastoji, nezadovoljni klijenti i prestanak pružanja jednog od vidova usluga. Sa radnim kolegama može doći do teškoća u odnosima i saradnji. Mars će 6. decembra praviti odnos sa Plutonom i doneće vam uspeh u oblastima javnosti, poboljšanje u odnosima sa poslovnim partnerima i ubrzani napredak u razvoju zajedničkih projekata. S druge strane će kvadrat Marsa sa Jupiterom prouzrokovati teškoće u platnom prometu. Izbegavajte finansijske rizike i zaduživanja. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur će ući u znak Jarca. Usmerićete napore u rešavanje teškoća na koje ste nailazili u polju usluga i obezbedićete sebi podršku koja će vam biti od velike pomoći. Bićete bolje organizovani u zajedničkim poduhvatima, uspešno ćete se dogovarati sa poslovnim partnerima oko svega i sklapaćete nove sporazume. Venera će 19. decembra krenuti retrogradno i usporiće vas u daljem razvoju zajedničkih projekata i u javnim nastupima.

Sunce će 20. decembra praviti odnos sa Jupiterom i omogućiće vam da poboljšate finansijske transakcije i ostvarite profit kroz pružanje visoko kvalitetnih i skupljih poslovnih usluga. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti neočekivane i ozbiljne probleme u odnosima sa dugogodišnjim saradnicima koji neće biti zadovoljni raspodelom zarade. Ovo će vam ponovo doneti zastoje na polju novca, a mogli biste da pretrpite i gubitke. Na polju javnosti ćete uspeti da pokrenete nešto novo što ste ranije već pokušali ali niste uspeli. 29. decembra će Jupiter ući u znak Riba, što će vam otvoriti mogućnosti za nove istraživanja. Poslovnu godinu ćete završiti uspešno i sa manjim dobicima.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima usluga, javnosti, u pravnim oblastima, ekonomiji i u marketingu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Na samom početku decembra će Sunce praviti odnos sa Saturnom i omogućiće vašem partneru i vama da uvećate zajednički budžet. Venera će praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju ljubavi, što će pokrenuti konstruktivne promene u vašem odnosu sa voljenom osobom. Pojačaće se vaša bliskost i jedno drugome ćete ispuniti očekivanja.

Venera će krenuti retrogradno u drugoj polovini decembra, što će prouzrokovati zahlađenje i povlačenje između vas i vašeg partnera. Saturn će praviti kvadrat sa Uranom i dovešće do ozbiljnih sukoba zbog neslaganja oko međusobnih potreba u društvenom životu. Biće neophodno da se više posvetite emotivnim i intimnim potrebama voljene osobe.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija koju će Venera praviti sa Plutonom u drugoj dekadi decembra doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vas snažno fizički privući. Između vas dvoje će se pojaviti jake strasti i vrlo brzo ćete ući u intimne odnose. Kada Venera krene retrogradno 19. decembra, doći će do susreta sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi i opet ćete osećati osećanja koja ste imali nekada. Naći ćete se u situaciji da treba da izaberete između nove i stare ljubavi. Nova će imati više šanse.

Nešto stariji Rakovi će imati susret sa osobom sa kojom su nekada bili u emotivnoj vezi i kod oboje će se pojaviti potreba da pokušaju ponovo. Probudiće se nekadašnje strasti i vrlo brzo ćete uspostaviti vezu koja će biti bolja od očekivanog.

ZDRAVLJE

Pomračenje Sunca u vašem polju zdravlja na početku decembra doneće vam pad imuniteta i podložnost kardiovaskularnim tegobama kao što je promenljiv krvni pritisak, otežana cirkulacija i loša krvna slika. Bićete podložni upalnim procesima. Potrebno je da se više odmarate i da izbegavate velika naprezanja i stres. Druga polovina meseca vam donosi poboljšanje.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bazne, kako biste uspostavili ravnotežu u organizmu. Od povrća jedite grašak, brokoli, crni luk, šargarepu, kelerabu i bundevu. Od voća uzimajte kivi, mandarinu, grejpfrut, jabuke i ananas. Prijaće vam morske alge, đumbir, masline i indijski orah. Pijte indijski čaj, mineralnu vodu i sok od limuna.

Klikni ovdje i pročitaj KOMPLETAN GODIŠNJI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

KOJA TI ŽENA SA SLIKE IZGLEDA NAJSTARIJE: SUROVI TEST LIČNOSTI OTKRIVA KAKVA SI STVARNO – BRUTALNO ISKRENO I 100% TAČNO!

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. DECEMBRA 2021: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI