in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

LAV ♌

POSAO

Sunce će 1. decembra praviti odnos sa Saturnom i uticaće na poboljšanje vaše saradnje sa nadređenima, osobama od autoriteta, poslovnim partnerima i raznim institucijama, a to će ubrzati razvoj vaših aktuelnih radnih zadataka. Imaćete uspeh u javnim oblastima. Totalno pomračenje Sunca će se odigrati 4 decembra u znaku Strelca i prouzrokovaće teškoće u vašem kreativnom radu. Ozbiljne probleme možete imati ako se bavite ugostiteljstvom, oblastima zabave, prosvete i dizajnom. Neki poslovi će biti otkazani i pretrpećete štetu. Izbegavajte finansijske mahinacije. Prilagodićete se zahtevima tržišta i većinu obaveza dovršiti na vreme. Konjunkcija Venere sa Plutonom omogućiće vam pokretanje novog paketa usluga, doneće vam uvećanu zaradu i privući nove klijente. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur će ući u znak Jarca. Usmerićete napore u rešavanje teškoća koje ste imali u kreativnom radu i bićete bolje organizovani na polju usluga i u saradnji sa kolegama.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno i dovešće do otežanog napretka na vašem polju usluga. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite dizajnom, arhitekturom i zdravstvom. Merkur će praviti trigon sa Uranom i pružiće vam neočekivanu mogućnost da pokrenete jedan projekat koji ste pokušavali ranije da pokrenete bez uspeha. Uspećete i jednu plodnu ideju da realizujete. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom i izazvaće neslaganja sa poslovnim partnerima i zastoje koji će odložiti važne i prioritetne zadatke, pa možete imati štetu. Jupitet će ući u znak Riba 29. decembra i otvoriće vam nove mogućnosti i poboljšanja u prometu novca. Radnu godinu ćete završiti sa dobitkom.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, IT i elektronske industrije, kao i u oblastima inženjeringa.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Odnos Sunca sa Saturnom na početku meseca doprineće stabilnosti vašeg odnosa sa voljenom osobom i pružiće vam mogućnosti za više radosti, uživanja i zabave. Odnos Merkura sa Jupiterom će poboljšati vašu komunikaciju i bićete spremni da iskreno i otvoreno razgovarate o svemu što vam je važno i da nalazite nova zajednička interesovanja.

Druga polovina decembra donosi vam teškoće zbog kvadrata Saturna sa Uranom. U vezi zajedničkih ciljeva ćete zauzimati različite stavove i imaćete različite potrebe i očekivanja u vezi. Ovo će izazvati veliku napetost i zahlađenje između vas dvoje. Moguće su i svađe. Na samom kraju decembra ćete uspeti da nađete rešenje i prevaziđete ove probleme.

Ako ste slobodni:

Privući će vas neko koga često srećete na mestu za zabavu gde često izlazite i s kim ćete spontano početi da razgovarate o raznim temama. Otkrićete da imate zajednička interesovanja i da vam prija kada ste zajedno. Ubrzo ćete ući u intimne odnose ali ćete to učiniti u tajnosti iz potrebe da očuvate svoju privatnost. Druga polovina decembra vam donosi neslaganja sa partnerom jer ćete shvatiti da imate drugačije životne ciljeve. Bez obzira na to, pružićete šansu ljubavi.

Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja će ih neodoljivo privući, a privlačnost će biti obostrana. Problem će predstavljati što druga osoba nije slobodna ali će vam predložiti tajnu vezu, na šta ćete pristati. Strasti će biti jake.

ZDRAVLJE

Vaše opšte zdravstveno stanje i imunitet će biti stabilni u prvoj polovini decembra. U drugoj polovini decembra će Venera krenuti retrogradno u vašem polju zdravlja i dovešće do pada imuniteta. Bićete podložni virusnim infekcijama, probavnim smetnjama, urološkim smetnjama, a moguće su i tegobe u vidu išijasa. Potrebno je da preduzmete preventivne mere.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna. To su pasulj, artičoka, čia i lanene semenke, kukuruz, brokoli, sušeni grašak i zobene žitarice. Od voća će vam prijati jabuke, banane, avokado i suve šljive. Jedite badem i crnu čokoladu. Meso i mlečne proizvode jedite umereno. Izbegavajte brzu hranu i gazirane sokove. Uzimajte magnezijum.

Klikni ovdje i pročitaj KOMPLETAN GODIŠNJI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

KOJA TI ŽENA SA SLIKE IZGLEDA NAJSTARIJE: SUROVI TEST LIČNOSTI OTKRIVA KAKVA SI STVARNO – BRUTALNO ISKRENO I 100% TAČNO!

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. DECEMBRA 2021: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI