in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

VAGA ♎

POSAO

Sunce će 1. decembra praviti odnos sa Saturnom i omogućiće vam napredak u trgovini, posredovanju i oblastima saobraćaja. Bićete dobro organizovanu u izvršavanju prioritetnih zadataka i u svemu što je povezano sa dugoročnim projektima. Učvrstićete svoj autoritet i pozicije. Totalno pomračenje Sunca u znaku Strelca doneće vam velike teškoće u pregovorima oko novih projekata i od nekih pregovora ćete silom prilika morati da odustanete. Nailazićete i na velike teškoće u organizaciji radnih zadataka i koordinaciji sa dobavljačima i slično. Neki vaši planovi neće moći da se realizuju. Odnos Marsa sa Plutonom će vam pomoći da obezbedite neophodna sredstva i da efikasno i na vreme dovršite ugovorene obaveze. S druge strane, kvadrat Marsa sa Jupiterom vas upozorava da izbegavate finansijske rizike i mahinacije jer vam mogu naneti gubitke. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur će ući u znak Škorpiona. Usmerićete se ka započinjanju novih pregovora i radnih sastanaka. Bićete bolje organizovani u rukovanju novcem i pravićete nove planove.

Venera će krenuti retrogradno 19. decembra i usporiće vas u dovršavanju važnih radnih zadataka. Nailazićete na zastoje, nedostatak sredstava i slično, što vam može naneti štetu. Ulazak Sunca u znak Jarca će vam pomoći da ovo ublažite i da bar ono što je prioritetno rešite u roku. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane zastoje u platnom prometu. Nailazićete na ozbiljne teškoće ako se bavite oblastima zabave, prosvete, ugostiteljstva, bankarstva, ekonomije i inženjeringa. Jupiter će 29. decembra ući u znak Riba, što će vam omogućiti napredak na polju usluga i poboljšanje profita. Poslovnu godinu ćete završiti bez većih gubitaka i bićete generalno zadovoljni rezultatima. Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima ekonomije, zdravstva, građevinarstva i prehrambene industrije.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Odnos Marsa sa Plutonom u prvoj dekadi decembra činiće vas punim podrške i podsticaja u odnosima sa voljenom osobom. Pokazaćete svoje vrline i daćete najbolje od sebe da se prilagodite potrebama vašeg partnera i članova porodice. S druge strane, nećete moči da se složite oko slobodnih aktivnosti i zabave, ali ćete na kraju uspeti da postignete dogovor.

Venera će u drugoj polovini decembra krenuti retrogradno i zahtevaće od vas da se posvetite svojoj porodici i nadoknadite propuštene trenutke od ranije. Kvadrat Saturna sa Uranom prouzrokovaće napetosti i prepirke zbog različitih potreba u vezi zajedničke zabave i finansija. Krajem meseca ćete uspeti da se složite i očekuje vas dobar provod i sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Prva polovina decembra vam donosi dinamične provode i izlaske sa prijateljima. Upoznaćete osobu koja će vas fizički veoma privući i sa kojom ćete imati uzbudljive intimne odnose. Počećete da se viđate i veliki deo vremena provodite zajedno ali ćete vaš odnos postaviti kao avanturu i zauzećete vrlo oprezan stav i distancu povodom mogućeg ulaska u vezu. Brinuće vas da se ne razočarate. Dajte sebi više vremena. Dobro ćete se slagati u vezi zabave i potreba u ljubavi.

Starije Vage će upoznati osobu koja će im delovati neodoljivo i sa kojom će ući u uzbudljivu avanturu. Nakon toga će doći do povlačenja i primetićete da između vas postoje razlike koje mogu da naruše sklad. Veza je i pored toga moguća.

ZDRAVLJE

Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj dekadi decembra činiće vas sklonim alergijskim reakcijama, probavnim smetnjama i disbalansu hormona. Bićete osetljivi i na stresne okolnosti. Druga polovina meseca vam donosi stabilno zdravlje i jači imunitet. Imaćete više energije nego obično i više ćete se kretati, što će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične vrednosti i pune vitamina. Od povrća će vam prijati paprika, kiseli kupus , karfiol, raštika, pasulj, kelj, bundeva i pečurke. Pirinač, testenine, ribu, tvrde sireve i masline možete da pripremate često. Od voća uzimajte jabuke, banane, sušene smokve i kivi. Badem, orah i kikiriki za užinu.

Klikni ovdje i pročitaj KOMPLETAN GODIŠNJI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

KOJA TI ŽENA SA SLIKE IZGLEDA NAJSTARIJE: SUROVI TEST LIČNOSTI OTKRIVA KAKVA SI STVARNO – BRUTALNO ISKRENO I 100% TAČNO!

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. DECEMBRA 2021: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI