in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

STRELAC ♐

POSAO

Sunce će 1. decembra praviti odnos  sa Saturnom i doneće vam uspeh u pregovorima oko novih projekata. Vaš autoritet će doći do izražaja i učvrstićete svoje pozicije. Vaše rukovodeće i stručne sposobnosti, kao i smisao za komunikaciju i saradnju će biti zapaženi i dobićete uvažavanje od vaših kolega i osoba koje srećete kroz posao. Potpuno pomračenje Sunca odigraće se 4. decembra u vašem znaku, što će vas suočiti sa teškim okolnostima zbog kojih ćete možda biti primorani da date ostavku na sadašnju poslovnu funkciju, posebno ako ste na rukovodećem položaju. Moguće je i da ćete promeniti firmu u kojoj ste do sada bili zaposleni. Odnos Marsa sa Plutonom doneće vam diskretnu pomoć od jedne osobe na položaju u vezi poboljšanja vašeg finansijskog stanja. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom. S druge strane će vam kvadrat Marsa sa Jupiterom doneti teškoće ako se bavite trgovinom, komunikacijama i saobraćajem. Mars će 13. decembra ući u vaš znak, a Merkur u znak Jarca. Usmerićete napore da se vratite na stabilne pozicije i sredite finansije.

Venera će 13. decembra krenuti retrogradno, što će dovesti do teškoća na polju novca i otežanog priliva sredstava. Zbog toga ćete biti primorani da neke obaveze prolongirate, pa će očekivani dobici izostati. Trigon Merkura sa Uranom omogućiće vam da razradite jednu ideju koja će vam kroz polje usluga nadoknaditi bar deo finansija. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnih zastoja u pregovorima, trgovini, saobraćaju, komunikacijama i uslugama i do neslaganja sa radnim kolegama. Ulazak Jupitera u znak Riba 29. decembra omogućiće vam da sve važne obaveze na vreme dovršite, da završite godinu bez većih gubitaka i spremite za sopstvene poslove.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, menadžmenta, hemijske industrije, ekonomije i ugostiteljstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će 7. decembra praviti kvadrat sa Neptunom prouzrokovaće nejasnoće i nesporazume u vašim odnosima sa članovima porodice i voljenom osobom. Potrebno je da obavite važne razgovore gde ćete pretresti teme koje vam stvaraju teškoće i koje često predstavljaju kamen spoticanja u vašim odnosima. Bićete iskreni i otvoreni na dogovore i rešićete sve.

Merkur će 13. decembra ući u znak Jarca i u drugoj polovini meseca će praviti trigon sa Uranom, što će vam doneti više druženja i ostvarenje zajedničkih želja. Ostvarićete sklad i u porodičnim odnosima jer ćete imati dobar osećaj za potrebe vaših najbližih. Konjunkcija Merkura sa Venerom krajem meseca će poboljšati kvalitet vašeg odnosa sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se dopada i sa kojom imate kontakt na daljinu priznaće vam da nije slobodna i predložiće vam tajnu vezu. To će vas razočarati i prekinućete taj kontakt. Upoznaćete u drugoj dekadi meseca nekog ko će vas zainteresovati svojom originalnošću i inteligencijom. Ući ćete u odnos koji je slobodnog tipa i bez obaveza. Krajem meseca ćete upoznati osobu koja će prepoznati vaše vrednosti i kvalitete i biće vam jasno da ste pronašli nekoga za ozbiljnu i skladnu emotivnu vezu.

Nešto stariji Strelci će biti otvoreni na avanture, izlaske i zabavu. U drugoj polovini decembra ćete se zaljubiti u osobu koja će vas navesti da ispoljite svoje vrline i sa kojom ćete osećati veliku bliskost. Započećete vezu koja će vas ispuniti.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam tokom decembra biti osetljivo i promenljivo. U prvoj polovini meseca su moguće smetnje sa cirkulacijom i hormonski disbalans. U trećoj dekadi meseca će Saturn praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti izuzetno osetljivim na stres. Biće vam osetljivi probavni i disajni organi i može doći do jače prehlade ili upale. Preduzmite preventivne mere.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje jačaju imunitet organizma. Od povrća to su šargarepa, krompir, bundeva, cvekla i paradajz. Od mesa jedite ribu i pileću džigericu. Od voća su vam potrebni crveni grejpfrut, pomorandže i sušena brusnica. Od začina koristite kurkumu i kari. Pijte zeleni čaj sa đumbirom. Jogurt koristite svakodnevno, kao i B vitamin.

Klikni ovdje i pročitaj KOMPLETAN GODIŠNJI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

KOJA TI ŽENA SA SLIKE IZGLEDA NAJSTARIJE: SUROVI TEST LIČNOSTI OTKRIVA KAKVA SI STVARNO – BRUTALNO ISKRENO I 100% TAČNO!

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. DECEMBRA 2021: NE MORA BAŠ SVE BITI ONAKO KAKO VAŠ PARETNER ŽELI